Týždenník - CES nádielka

Tento týždeň nám správy zapĺňal hlavne hardvér z CES výstavy, kde firmy predstavovali svoje novinky.

pridal saver 9.1.2022 o 21:22 pod hry
Týždenník - CES nádielka

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám správy zapĺňal hlavne hardvér z CES výstavy, kde firmy predstavovali svoje novinky. Ale napríklad objavili sa aj nepotvrdené detaily nového patchu a expanzie pre Cyberpunk 2077. Totiž už tento štvrťrok čakáme nextgen patch pre hru, ako aj veľký update.

Veľa sa hovorilo aj o Days Gone, kde debatu rozprúdil jeho tvorca, keďže hra mala veľké predaje, ale vedenie štúdia aj tak hovorilo o veľkom sklamaní. Nechceli Days Gone 2 a odmietli aj Resistance v otvorenom svete. Spomenuté bolo aj to, že CD Projekt mal vraj záujem o značku Days Gone, ktorú Sony nechcelo predať, ale nevedeli to potvrdiť. 

Z iných zaujímavostí zo Sony sme sa dozvedeli, že Naughty Dog pracuje na viacerých projektoch a Sony znovu viac priblížilo prichádzajúce PSVR2, ktoré má už špecifikácie a názov. Ohlásili to na CES a spolu s tým predstavili novú ponuku Bravia televízorov. Od Sony teraz na PC prichádza aj God of War.

Z iných ohlásení na CES výstave ohlásila Nvidia svoje RTX 3050 a RTX3090Ti karty s tým, že sa hovorí, že RTX 3080 12GB bude ohlásená budúci týždeň. AMD predstavilo svoje nové notebookové procesory a desktopovú low-end RX 6500 XT grafiku. Intel svoje desktopové aj notebookové procesory, kde sa už desktopové aj začali predávať a i5 12400 dostal aj recenzie, kde ponúka vysoký výkon za dobrú cenu.

Aya Neo predstavil nový herný handheld, LG predstavilo svoju novú ponuku TV, veľa vecí priniesol Samsung, ktorý predstavil 55 palcový QD OLED monitor, aj keď prekvapivo o QD OLED ani nehovoril a to ani v oblasti TV, kde predstavil QLED a NeoQLED série. Pridal aj 4K 240Hz monitor z mobilov Galaxy S21 FE mobil a ukázal aj nový projektor. Asus predstavil nové veľké monitory, ale aj herné notebooky a aj neherné notebooky a otvárací tablet. Razer priniesol koncept modulárneho stola.

Z áut ponúklo peknú ukážku BMW, ktoré predstavilo auto s meniacou sa farbou. Môžete ju zmeniť na bielu, alebo čiernu, alebo to rôzne kombinovať. Z technických vecí úplne nezávisle od toho ohlásil Musk dostupnosť Starlink internetu aj na Slovensku.

Prišli aj leaky o pokračovaní Star Wars Jedi: Fallen Order, ktoré by mohlo prísť budúci rok s tým, že oznámenie príde tento rok. Po mnohých leakoch o Fallout seriáli sme sa dočkali konečne oficiálnych informácií. S natáčaním sa má začať tento rok a o pilotnú epizódu sa postará známy Jonathan Nolan.

Z vyhodnotení sme sa pozreli na to, ktoré hry si doteraz zozbierali najviac ocenení hry roka za tento rok a aj Steam vyhodnotil svoje hry roka, aj keď podľa hlasovania hráčov. Vyhral to Resident Evil Village.

V recenziách sme ohodnotili After The Fall, pridali sme Cruis'n Blast, Titan Quest: Eternal Embers alebo Good life a aj Shadow Tactics expanziu. Z článkov sme ponúkli zhrnutie roka redakciou, zhrnuli sme najlepšie hodnotené hry a vybrali sme aj najlepšie hry roka. Pridali sme zoznam doteraz všetkých cien hra roka na Sectore a aj nové TV seriály, ktoré prídu v roku 2022.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20248)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk