Týždenník - Polda sa vrátil a CD Projekt naznačil svoje plány

Tento týždeň vyšiel Polda 7, informácie rozbalil CD Projekt a Musk sa pokúšal prebrať Twitter.

pridal saver 17.4.2022 o 21:15 pod hry
Týždenník - Polda sa vrátil a CD Projekt naznačil svoje plány

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň vyšiel Polda 7, informácie rozbalil CD Projekt a Musk sa pokúšal prebrať Twitter. To sa mu minimálne zatiaľ nepodarilo a Twitter jeho ponuku odmietol. Uvidíme, či sa pokúsi o násilné prevzatie firmy.

 

CD Projekt tento týždeň predstavil svoju finančnú správu a s tým priniesol aj veľa informácií. Hlavne ohlásil odklad nextgen updatu Witchera 3. Update totiž od Saberu prevzali do vlastný rúk a momentálne analyzujú, čo všetko je spravené a koľko im to bude trvať dokončiť to. Zároveň predstavili predaje Zaklínač série a aj Cyberpunku 2077. Zároveň prvú expanziu Cyberpunku naplánoval na budúci rok. Pridali aj plány na najbližšie roky 

Keď sme už pri Zaklínačovi, jeho seriálová verzia predstavila aj nových hercov do tretej série. A z filmovej tvorby nám začala aj nová séria Witcher Logic:

 

Z iných noviniek sa hovorí, že nové Need for Speed príde tento rok a bude kombinovať realistické a animované prvky. Dozvedeli sme sa aj to, že pre autorov Oddworldu bolo umiestnenie hry do PS Plus devastačné. Cez týždeň sa zdalo, že Sony odkúpilo Kojimu, ale ten to poprel. Ale namiesto neho dalo Sony miliardu dolárov radšej Epicu

 

Microsoft vraj plánuje systém na reklamy do free 2 play hier. Ukázal nové video z Halo Infinite s novými mapami, naznačený bol aj Battle Royale, ako aj nový update pre Halo kolekciu. Nechýbal ani trailer na novú časť Halo sériálu. 

 

K tomu sa ukázal aj prvý gameplay zo Steelrising, novej RPG hry od tvorcov Greedfallu alebo Mars: War Logs. Možno by po rokoch mohli už zmeniť zasekané animácie:

Popritom všetkom vyšiel aj odkladaný Polda 7, pokračovanie v CZ a SK obľúbenej adventúrovej série. Hru si už môžete kúpiť na Steame za 29 eur. Dozvedeli sme sa aj to, že pri vývoji hry pomáhali Geforce grafiky. Bohužiaľ ale teraz autori riešia obrovský problém s pirátstvom, keďže niekto z podporovateľov hry na platforme Hithit zverejnil pirátsku verziu ešte pred vydaním hry.

Z Ruska sme tu mali informáciu, že takmer polovica vývojárov plánuje krajinu opustiť do niekoľkých mesiacov a ešte tretina z tej polovice, ktorá ostane, to plánuje niekedy spraviť tiež. Nakoniec veľké štúdiá odtiaľ sťahujú svojich ľudí alebo rovno zatvárajú pobočky. Malým vývojárom zrušenie swiftu vytvorilo problémy dostať sa k peniazom a tiež je pre nich lepšie odísť.

Priniesli sme aj videorecenziu na GTA V s malým zhrnutím histórie série a histórie GTA V. Pridali sme recenziu na Nighmare Reaper, baseball MLB The Show 22, ale aj motorky Monster Energy Supercross 5 alebo VR hru Moss: Book II a aj Persona 4 Arena Ultimax. Z hardvéru sme sa pozreli na minimalizovanú Amigu A500 mini a aj zaujímavý tablet Lenovo P12 Pro.

Budúci týždeň sa pozrieme na novú verziu ďalšej klasiky od Atari, pridáme aj recenziu na príšerný Postal 4 a pozrieme sa na ďalší hardvér.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Acer predator helios 16 neo (8)
Čaute. Chcem sa opýtať na váš názor, na tento hern...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20583)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk