SpyHunter: Nowhere to Run starring The Rock

pridal spacejunker 16.1.2006 o 17:40 pod hry
HRY > NOVINKY >

Hlavným hrdinom série Spy Hunter bolo vždy auto The Interceptor, ktoré sa dokázalo premeniť na rýchly čln a späť. V najnovšom pokračovaní tejto legendy s podtitulom Nowhere to Run hrá hlavnú úlohu Dwayne "The Rock" Johnson. Hráči sa tak dostanú aj mimo volant auta, čo bolo aj zámienkou vydavateľa Midway. Rozšíriť možnosti celej série, pričom by sa hra mala držať arkádových koreňov, hovorí producent Darren Walker v rozhovore pre server IGN. Racingová časť sa bude striedať s pešími misiami, napríklad počas jednej budete musieť vystúpiť z auta, vojsť do budovy, postrieľať protivníkov a zobrať kód, ktorým odomknete most cez kanál.

The Rock, aka špeciálny agent Alex Decker, bude ovládať boj muža proti mužovi s niekoľkými dokončovačkami a široký palebný arzenál. Rock nepožičal Alexovi iba podobizeň a hlas, ale aj svoje pohyby cez motion capture. V racing časti zažijete divoké naháňačky, počas ktorých budete eliminovať nepriateľov napr. pritlačením k zvodidlám, alebo špicmi na kolesách. The Interceptor bude podľa potreby sám meniť podobu, čiže ak budete blízko úzkeho tunela, zmení sa na motorku. Samotné transformovanie má prebiehať v realistickom (plynulom) duchu. Vozidlo sa nerozpadá na dielce a v zápätí z nich skladá, ale každá jedna časť má svoje miesto a zapadá do ďalších.

Súčasne s hrou Spy Hunter: Nowhere to Run vzniká aj film s touto tématikou. Hra však s ním zdieľa iba hlavnú postavu, licenciu a niekoľko prostredí. Jedna séria už nechala vystúpiť hlavného hrdinu z auta a nedopadla dobre (navyše sa vracia k starému konceptu). Ako dopadne Spy Hunter: Nowhere to Run? To ukáže až finálna verzia v priebehu tohto roka.





SpyHunter: Nowhere to Run starring The Rock SpyHunter: Nowhere to Run starring The Rock SpyHunter: Nowhere to Run starring The Rock SpyHunter: Nowhere to Run starring The Rock SpyHunter: Nowhere to Run starring The Rock SpyHunter: Nowhere to Run starring The Rock SpyHunter: Nowhere to Run starring The Rock SpyHunter: Nowhere to Run starring The Rock
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PS2
Xbox

Vývoj: Midway / Midway
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20209)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk