Jurassic World Evolution 2 očakáva nové dinosaury v prídavku Dominion Biosyn

Mali sme možnosť vyskúšať si expanziu už v máji, teraz vám ju smieme priblížiť, budúci týždeň ju môžete hrať.

pridal uni 9.6.2022 o 17:16 pod hry
Jurassic World Evolution 2 očakáva nové dinosaury v prídavku Dominion Biosyn

HRY > NOVINKY >

Jurassic World Evolution 2 minulý rok úspešne nadviazal na manažment a simuláciu pôvodnej hry. Nie je nič prekvapujúce, že s príchodom ďalšieho filmu sa objavuje aj DLC Dominion Biosyn inšpirované touto predlohou. Autori nám umožnili prostredníctvom online zdieľanej hry vyskúšať si niečo z novej kampane, ktorá prináša určité nové prvky a úpravy. Len je škoda, že toho času nebolo viac, pretože preniknúť hlbšie a okúsiť dostatočne nový obsah v takomto type hier si vyžaduje viac ako necelú hodinu, ktorá nám bola dopriata.

Vyskúšali sme si prvú kapitolu v novom údolí, kde Biosyn Genetics chce vytvoriť odznova park, v ktorom umiestni už známe, ale aj nové druhy dinosaurov. Pritom sa opäť objavujú postavy z filmovej ságy, ktoré to sprevádzajú. Základná forma výstavby so sekciou výskumu, kde sa prideľujú vedci na projekty, expedičným centrom, liahňou, elektrárňami a rozvodmi, priestormi pre liečebné tímy a rangerov a ďalšími budovami, bola obohatená o pokročilé štruktúry.

Primárnym spôsobom transportu je tu Hyper Loop, bezpečný systém, ktorého chodby môžu byť rozšírené po parku bez toho, aby vyrušovali dinosaury a súčasne chránia návštevníkov a personál. Prehľad o širokom okolí umožňujú vysoké vyhliadkové veže. Tradičné oplotenie nahradili neviditeľné ploty, ktoré plnia svoju funkciu podobným spôsobom, ale vytvárajú ilúziu, že je prostredie bez bariér. DNA dinosaurov sa síce naďalej extrahujú z nálezov, ale je pripravená nová, menšia mapa s lokalitami, kde sa ťaží jantár.

Hru obohatila kolekcia niekoľkých dinosaurov, medzi ktorými je najstarší druh Dimetrodon, teritoriálny Therizinosaurus, varianty Dreadnoughtus a Giganotosaurus. Najvýraznejší je však jednoznačne operený a okrídlený, nie však lietajúci Pyroraptor s výrazným červeným zafarbením. Je tu však aj jeden poletujúci nováčik, konkrétne Quetzalcoatlus. K jednotlivým druhom sa v kampani dostanete postupne a vyžaduje si to progres na základni a výskum.


Nedá sa povedať, že by prídavok priniesol niečo prevratné, ale sľubuje extra porciu zábavy v novom prostredí, s niekoľkými špecifickými budovami a vynálezmi, ku ktorým pridáva ďalšie dinosaury a skiny. Ak vás teda Jurský svet v hre stále baví a chcete si ho užiť o trochu viac, Dominion Biosyn vám to od 14.júna umožní.





Jurassic World Evolution 2 očakáva nové dinosaury v prídavku Dominion Biosyn  Jurassic World Evolution 2 očakáva nové dinosaury v prídavku Dominion Biosyn  Jurassic World Evolution 2 očakáva nové dinosaury v prídavku Dominion Biosyn
Jurassic World Evolution 2 očakáva nové dinosaury v prídavku Dominion Biosyn  Jurassic World Evolution 2 očakáva nové dinosaury v prídavku Dominion Biosyn  Jurassic World Evolution 2 očakáva nové dinosaury v prídavku Dominion Biosyn
Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19861)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk