Rise of Legends tretia tajomná rasa

pridal uni 7.2.2006 o 17:26 pod hry
HRY > NOVINKY >

Rise of Nations: Rise of Legends patrí k nádejným stratégiám, ktoré sa majú obajviť v priebehu tohto roka. Tím Big Huge Games teraz odhalil nové skutočnosti a informácie. V prvom rade, konečne už vieme, aká je tretia rasa v hre. Doposiaľ sme vedeli len o prvých dvoch. "The Alim“ je duchovne založený národ. Budovy sú v elegantnom arabskom štýle v duchu legiend arabských nocí. "The Vinci“ sa zaoberá výskumom a na prvom mieste sú výdobytky vedy a techniky. Prezentuje sa talianskou renesančnou architektúrou.

Trojicu uzatvára cudzopasná rasa "The Cuotl", ktorá sa na planétu dostala po stroskotaní lodí. Jedinci, čo prežili, sa udomácnili v novom svete a začali tu rozvíjať svoju kultúru v štýle Mayov a ich náboženských tradícií. Hráč má spočiatku k dispozícii len jednotky na nízkej a strednej úrovni, hoci ich môže produkovať vo veľkom počte. To je nevýhoda oproti konkurentom, ktorí toto obmedzenie nemajú. Po precíznom výskume však tretia rasa získa prístup k podstatne dominantnejším silám, ako majú súperi. V súlade s Mayskou kultúrou, cudzinci budujú masívne sochy bohov, ktorí po nadobudnutí vyššej úrovne umožnia prístup k štyrom unikátnym silám. Slnečný boh Xil poskytuje rôzne útočné lúče, bohyňa hromu Shok umožní privolanie hurikánov a boh smrti Czin paralyzuje súperov a kradne im život.

Kampaň v Rise of Legends rozpráva príbeh vynálezcu Giacoma z rasy Vinci. Na počiatku cestuje s  bratom a generálom Carlinim v doprovode mušketierov. Výprava chce preskúmať zaujímavý objav v bani, tam je však prepadnutá a Giacomov brat zahynie. Mladý vynálezca v spravodlivom hneve prisahá pomstu a prenasleduje vraha. Tam začína prvá misia hry. Medzi jednotlivými misiami v kampani je možné vylepšovať hrdinov a prijímať do partie nové charaktery, pričom každý z nich má tri rôzne schopnosti. Po skončení Vinci kampane vás Giacomo privedie aj ku kampaniam za ostatné dve rasy.

Tvorcovia venujú veľkú pozornosť online hre. Každý hráč bude mať vlastné meno a vstupné heslo. Následne si vyberá hru jeden proti jednému, dvaja na dvoch alebo traja proti trom. Detaily určuje samotný hráč. Nechýbajú verejné a privátne diskusné kanály, hodnotenie hráča, záznam hráčovej histórie, rebríček najlepších a samozrejme mapy s kvalitným dizajnom. Viac o hre nájdete v preview alebo na novootvorenej oficiálnej stránke.





Rise of Legends tretia tajomná rasa
Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft, ati






PC

Vývoj: Big Huge Games
Štýl: stratégia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  máj 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18431)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk