24: The Game, Keepsake sú zlaté

pridal spacejunker 9.2.2006 o 11:12 pod hry
HRY > NOVINKY >

Agenti pozor! Špionážna hra 24: The Game, inšpirovaná rovnomenným TV seriálom, bola dokončená a do obchodov sa infiltruje 10. marca. U nás bude dostupná v českej lokalizácii (titulky) o päť dní neskôr, tj. 15. marca. 24: The Game vypĺňa medzery medzi druhou a treťou televíznou sériou a odpovedá na mnohé otvorené otázky. V hre budete prežívať najdlhší deň v živote spolu so známymi postavami zo seriálu, vrátane Jacka a Kim Bauerovcov, Tonyho Almeidu a ďalších. Viacej o hre, náplni misií, rozmanitých úlohách, spracovaní a vernosti predlohe sa dočítate v dojmoch z hrania review verzie.

Súčasne s oznámením dokončenia 24: The Game bola spustená aj oficiálna stránka. Dozviete sa na nej všetko o hlavných hrdinoch, príbehu, nazriete do zákulisia prostredníctvom video rozhovorov s hercami a môžete si vyskúšať jednu zo zaujímavých minihier - vypočúvanie, ktoré je v hre spracované podobne, ale prebieha trochu inak. Ďalej na stránke nájdete štyri wallpapery, videá z hrania, trailer a zaujímavé intro, v ktorom sa môžete pohybovať a strieľať s Jackom Bauerom.

Dokončená bola aj rozprávková point'n'click adventúra Keepsake. Do predaja sa dostane 24. februára v anglickej verzii. Neskôr bude lokalizovaná do ruštiny, poľštiny, holandčiny, španielčiny a taliančiny. Keepsake vás zavedie na kúzelnícku akadémiu Dragonvale, ktorej chodby kedysi zapĺňali študenti. Teraz zívajú prázdnotou. Hlavnou hrdinkou je mladá Lydia pátrajúca po najlepšej kamarátke Celeste. Lepšiu predstavu o hre si spravíte, ak siahnete po hrateľnej (nemeckej) ukážke.





24: The Game, Keepsake sú zlaté 24: The Game, Keepsake sú zlaté 24: The Game, Keepsake sú zlaté 24: The Game, Keepsake sú zlaté 24: The Game, Keepsake sú zlaté 24: The Game, Keepsake sú zlaté 24: The Game, Keepsake sú zlaté 24: The Game, Keepsake sú zlaté 24: The Game, Keepsake sú zlaté
24: The Game, Keepsake sú zlaté  24: The Game, Keepsake sú zlaté  24: The Game, Keepsake sú zlaté
24: The Game, Keepsake sú zlaté  24: The Game, Keepsake sú zlaté  24: The Game, Keepsake sú zlaté
24: The Game, Keepsake sú zlaté  24: The Game, Keepsake sú zlaté
Páči sa mi!






PS2

Vývoj: SCEE / SCEE
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19963)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk