Far Cry Instincts Predator info

pridal saver 2.3.2006 o 11:21 pod hry
HRY > NOVINKY >

V novom interview na fan stránke Far Cry sa objavilo niekoľko ďalších informácií o Far Cry Instincts Predator. Hra bude v sebe obsahovať pôvodný redesignovaný Far Cry Instincts a aj nový Far Cry Instincts Evolution. Evolution prinesie 7 single a 8 multiplayerových máp s novým Seek and Secure módom (king of the hill), novými vozidlami a zbraňami. Nový Evolution ponúke okolo 7 hodín zábavy v single hre, spolu teda Predator bude obsahovať cez 20 hodín zábavy v kampani, plus ďalšie dlhé hodiny v multiplayeri.

Xbox360 verzia hry bude mať hlavne viac otvorené mapy (špeciálne navrhnuté v Evolutione a niektoré upravené v pôvodnej hre). Z otvorenosti napríklad teraz prvý level Evolutionu bude ponúkať tri ostrovy, ktoré môžete prejsť v ľubovolnom poradí. Čo sa týka poygónov, postavy v Xbox360 verzii majú 5000 polygónov oproti 2000 v Xbox verzii. Všetky vozidlá majú dvojnásobný počet polygónov a používajú textúry rozlíšením 1024x1024 oproti 128x128 textúram v pôvodnej verzii. Všetky objekty majú minimálne 512x512. Vzdialenosť dohľadu je v Xbox360 verzii 2 km, zatiaľ čo v starej verzii okolo 200 metrov. Rovnako sa tentoraz autori viac sústredili na AI a už hra nebude len prebehovačka cez levely. AI má teraz výhodu, pretože môže bežať na samostatnom jadre procesora a nepriatelia tak budú môcť viac rozmýšlať nad svojimi činmi, rovnako aj efekty prostredia pobežia samostatne, fyzika, dynamické textúry atď.

Čo sa týka príbehu, Carver sa vracia domov po incidente na ostrovoch. No vždy bol na zlom mieste v zlý čas a znovu to bude rovnaké, znovu bude robiť ochranu žene a znovu sa dostanú do problémov. Tentoraz je počas misie zastrelený skorumpovaný vládny pracovník a vina je zvalená na Carvera. Znovu sa bude musieť adaptovať a utekať, aby prežil.

Objavil sa aj nový, tentoraz už finálny trailer k Far Cry Instincts Predator a ukazuje ako detaily grafiky, tak aj samotnú akciu v hre.





Far Cry Instincts Predator info Far Cry Instincts Predator info Far Cry Instincts Predator info Far Cry Instincts Predator info Far Cry Instincts Predator info
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






na
PC

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  marec 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19929)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk