Týždenník - problémový The Callisto Protocol

Tento týždeň nám obohatilo hneď niekoľko hier, ktoré povychádzali rovno v piatok.

pridal saver 4.12.2022 o 21:23 pod hry
Týždenník - problémový The Callisto Protocol

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám obohatilo hneď niekoľko hier, ktoré povychádzali rovno v piatok. Bolo tam nové Need for Speed Unbound, ktoré dopadá v prvých recenziách prekvapivo slušne a má priemer má 8.1 a aj na Steame hráči dali priemer 7.8. Aj keď recenzie, v ktorých išli recenzenti viac do hĺbky, ešte len prídu.  Samozrejme, ak ste náročnejší na reálnejší systém ovládania, nemusí to byť pre vás to pravé. 

 

The Callisto Protocol tiež vyšiel v piatok a to v otáznom stave. Priemer hodnotení je okolo 7.5 až 8.0 podľa platformy. Optimalizácia nie je ideálna, na konzolách ide relatívne dobre, aj keď na Xboxe zabudli zapnúť ray tracing, na PC však zabudli na prekompilovanie shaderov a hra neustále seká. Síce už vyšiel prvý patch, ale ešte to nie je ideálne. Samotná hrateľnosť už bude záležať, ako vám sadne drsnosť a eventuálna jednotvárnosť.

Pridal sa aj Marvel's Midnight suns, ktorý skončil s recenziami najlepšie z tejto trojice a dostal 8.3 priemer. Mixuje stratégiu a superhrdinov so slušnou hrateľnosťou. Plus cez týždeň prišiel aj Warhammer 40k: Darktide, ktorý vyzerá na decentnú kooperáciu, ale tiež hodnoteniami nezahviezdil a zatiaľ má 7.4 priemer.

Z iných noviniek sme sa dozvedeli, že remake Witchera 1 bude už v otvorenom svete, samozrejme na Unreal engine 5. Hovorí sa aj to, že budúcoročné Call of Duty bude len expanzia s tým, že ponúkne kampaň orientovanú na Ghost postavu. Cez týždeň prekvapil Ubisoft, ktorý predstavil novú expanziu pre Far Cry 6 nazvanú Lost Between worlds. Tá hlavnú postavu presunie mimo svetov. Zároveň hra dostala New game+.

Cez víkend sa spustila aj nová kapitola vo Fortnite, ktorá posunula celú hru vpred a to ako k novému ostrovu, tak k motorkám a nakoniec aj vylepšenej grafike, keďže hra prešla na Unreal Engine 5.1. Zároveň príde Zaklínač alebo Doom Slayer.

Todd Howard ponúkol zaujímavé interview, v ktorom opísal rôzne možnosti Starfieldu a spomenul aj to, že im s hrou pomáhajú aj inžinieri z Xboxu. Pridal aj zaujímavosť a to, že Indiana Jones hra, ktorú vyvíjajú v Machine games, bude mix rôznych žánrov.

Keď sme pri Indianovi Jonesovi, ten práve dostal prvý trailer na prichádzajúci film Dial of Destiny. Rovnako trailer dostal aj Super Mario Bros. film,  nový Transformers film Rise of the Beasts a pridal sa aj trailer na The Guardians of the Galaxy vol 3

Zo seriálov sa ukázal The Witcher Blood Origin, prequel príbehu Zaklínača, ktorý na Vianoce ukáže začiatok všetkého. Rovnako dostal trailer na Gen V seriál, čo je spin-off The Boys, a aj Alice In Borderland ukázal trailer na sezónu 2. Ponuku seriálových trailerov uzavrel rozsiahlejší trailer na The Last of Us seriál.  

Z recenzií sme sa pozreli na Callisto Protocol alebo aj na Cultic, Jurassic World Aftermath kolekciu a Railbound. Ohodnotili sme aj Atari anniversary kolekciu. Z hardvéru sme otestovali Corsair Katar Elite myš, gamepad PowerA Nano Enhanced a mobil Xiaomi 12T Pro.  

Práve začal december, a tak sme si spísali ako prichádzajúce hry tento mesiac, tak aj prichádzajúce filmy a seriály. Zároveň prichádzajú aj Vianoce a zhrnuli sme si predvianočné zľavy, ale aj to, aké hry sa oplatia kúpiť pod stromček, alebo aké zábavné a zaujímavé darčeky a nakoniec aj aké herné ovládače kúpiť pre hráčov. 

Na utorok sme si pre vás pripravili špeciálnu Mikulášsku rozdávačku, takže nás nezabudnite sledovať. V príprave sú aj ďalšie súťaže a recenzie. Pozrieme sa na Darktide, Neeed for Speed a Midnight Suns.





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One
PS5
Xbox Series X|S

Vývoj: Krafton / Striking Distance Studios
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 1. december 2022
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17918)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk