SteelSeries a KontrolFreak prinášajú nové príslušenstvo v Diablo IV téme

Ak sa tešíte na nové Diablo, môžete sa naň pripraviť aj novým herným príslušenstvom.

pridal matus_ace 24.5.2023 o 13:07 pod hardware
SteelSeries a KontrolFreak prinášajú nové príslušenstvo v Diablo IV téme

HARDWARE > NOVINKY >

SteelSeries a KontrolFreek sa spojili s Blizzard Entertainment a spoločne predstavujú limitovanú edíciu herného príslušenstva, ktorá oslavuje spojenie temného žánru v rámci originálneho titulu Diablo, progresívnych prvkov Diabla II, strhujúcich bojov v Diablo III a rozsiahleho sveta novej hry Diablo IV.

Limitovaná edícia sa nechala inšpirovať sériou Diablo a privádza k životu virtuálny svet Sanctuary prostredníctvom niekoľkých špeciálne navrhnutých produktov: headsetu SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless, myši Aerox 5 Wireless, podložky QcK Heavy XXL, keycapov Artisan a KontrolFreek gripu. Hráči, ktorí si zakúpia niektorý z týchto produktov z limitovanej edície, dostanú aj exkluzívne kozmetické predmety do hry Diablo IV.

SteelSeries a KontrolFreak prinášajú nové príslušenstvo v Diablo IV téme

SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Diablo IV Edition

Tradičný čierny dizajn headsetu ozvláštňujú krvavo červené doplnky s motívmi hry. Úpravy sa tak dočkala flexibilná čelenka tvoriaca hlavový most, vymeniteľné magnetické plochy na náušníkoch, ale aj kolieska na úpravu hlasitosti, respektíve pomeru hlasitosti ChatMix. Príslušnosť k hre potom podčiarkuje špeciálny reliéf na pevnej časti hlavového mosta.

Oceňovaný headset využíva novo navrhnutý Nova Acoustic System pre kvalitný zvukový Hi-Fi prednes, ktorý ďalej umocňuje špeciálne aplikácie Sonar Auido Software Suite. Prináša 360 ° priestorový zvuk vrátane detailov, ktoré ostatní nepočujú. Headset umožňuje reprodukovať zvuk z dvoch zdrojov zároveň, cez 2,4 GHz sieť zvuk z hry a hudbu či iný obsah cez Bluetooth, čo prináša jedinečnú možnosť ľahko prepínať medzi platformami PC, Mac, PlayStation a Switch. Tridsať osem hodín dlhá výdrž batérie spolu s rýchlym nabíjaním znamenajúce šesť hodín prehrávania už za 15 minút nabíjania. Hráčom tiež poskytuje ideálny nástroj na komunikáciu, a to vďaka druhej generácii ClearCast mikrofónu, ktorý pomocou AI algoritmov čistí zvuk od okolitého hluku. ComfortMax System a pamäťová pena AirWeave na náušníkoch znamenajú maximálne pohodlie.

 

SteelSeries a KontrolFreak prinášajú nové príslušenstvo v Diablo IV téme

SteelSeries Aerox 5 Wireless Diablo IV Edition

Prvky hry sa premietajú aj v myši. Výrobca opäť využil krvavo červené doplnky vrátane drobného loga na inak dominantne čiernu konštrukciu. Tú ďalej ozvláštnil dierovaním na motívy Diablo IV. Pozorný hráč si všimne reliéf na pravom aj ľavom tlačidle a koliesku myši.

Obľúbená ľahká multižánrová bezdrôtová herná myš Aerox 5 Wireless ponúka deväť programovateľných tlačidiel a TrueMove Air senzor pre maximálnu precíznosť a presnosť. Myš vážiaci iba 74 g poskytuje 180 hodín výdrže na batériu a využíva technológiu Quantum 2.0 Wireless a Bluetooth, zatiaľ čo AquaBarrier chráni myš pred poškodením pri poliatí.

 

SteelSeries a KontrolFreak prinášajú nové príslušenstvo v Diablo IV téme

SteelSeries QcK Heavy XXL Diablo IV Edition

Vstupná brána do virtuálneho sveta Sanctuary. Podložka pod myš vyhotovená z kvalitného mikrovlákna je optimalizovaná na presné sledovanie pohybu myši s nízkym aj vysokým CPI. Veľkorysá plocha 900 x 400 mm ponúka hráčom dostatok priestoru pre takmer neobmedzené pohyby. Podložky pod myš SteelSeries sú navrhnuté pre všetkých hráčov a sú odporúčané profesionálnymi hráčmi.

 

SteelSeries a KontrolFreak prinášajú nové príslušenstvo v Diablo IV téme

SteelSeries Artisan Keycap Diablo IV Edition

Špeciálne navrhnutý kláves SteelSeries Artisan z limitovanej edície Diablo IV bol inšpirovaný tzv. hell gate z hry. Je vyrobená zo zliatiny zinku a dominantným prvkom je 3D emblém démona. Celkom bolo vyrobených iba 2000 kusov, ktoré sú k dispozícii na stránkach steelseries.com

 

SteelSeries a KontrolFreak prinášajú nové príslušenstvo v Diablo IV téme

KontrolFreek Performance Thumbsticks Diablo IV Edition

Dizajn krvavočervených gripov tvorí vylaserovaný oficiálny dizajn Diablo IV. Nízky profil 5,5 mm je vhodný na univerzálne použitie, ponúka lepšiu priľnavosť a väčší oblúk, čo znižuje odpor a tým významne vylepšuje celkovú presnosť ovládania. V deň vydania hry Diablo IV bude k dispozícii aj špeciálna zberateľská edícia s puzdrom Heroes Cube.

SteelSeries a KontrolFreak prinášajú nové príslušenstvo v Diablo IV téme

 





Páči sa mi! (+1)






PC
PS4
Xbox One
Xbox Series X|S
PS5

Vývoj: Blizzard / Blizzard
Štýl: Akcia / RPG
Dátum vydania: 6. jún 2023
  2024 (PC, PS4, Xbox One,Xbox Series X|S,PS5)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20181)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk