Razer predstavil nové herné slúchadlá s THX certifikáciou

Hammerhead Pro HyperSpeed majú byť multiplatformové štuple s nízkou latenciou a verným zvukom.

pridal matus_ace 31.5.2023 o 12:03 pod hry
Razer predstavil nové herné slúchadlá s THX certifikáciou

HRY > NOVINKY >

Razer predstavil svoje nové bezdrôtové herné slúchadlá Hammerhead Pro HyperSpeed, ktorými chce latku v oblasti bezdrôtového zvuku. Slúchadlá majú ponúknuť jedinečnú slobodu zvuku s mimoriadne nízkou latenciou a všestrannosť na rôznych platformách, vrátane PC, PlayStation, smartfónov a vreckových zariadení, ako sú Nintendo Switch alebo Steam Deck

Razer je odhodlaný posúvať hranice možností v oblasti hier. S Hammerhead Pro HyperSpeed hráčom ponúkame nielen ďalší pár bezdrôtových slúchadiel, ale zároveň odpovedáme na volanie po presnosti, výkone a multiplatformovej všestrannosti, ktoré sa v hernej komunite ozýva už dlho,“ povedal Alvin Cheung, Senior viceprezident hardvérovej divízie Razeru. „Hnacou silou tohto inovatívneho riešenia sú špičkové technológie Razeru a hlboké porozumenie potrebám hráčov. Ide o to, aby zažili hráči svoje obľúbené hry v úplne novej dimenzii, s natoľko pohlcujúcou a realistickou kvalitou zvuku, že premení každé hranie na skutočne epické stretnutie.

Slúchadlá Hammerhead Pro HyperSpeed získali certifikáciu THX, ktorá je medzinárodne uznávanou zárukou vysokej kvality, konzistencie a zvukového výkonu. Tá vychádza z priemyselných štandardov vyvíjaných počas štyroch desaťročí používania vlastných testovacích metód a predstavuje dôkladný proces vykonávaný za účasti špičkových zvukových inžinierov.

Použitím hardvérového receivera Razer HyperSpeed Wireless Dongle rozširuje Hammerhead Pro HyperSpeed hranice skutočného bezdrôtového zvuku. Táto jedinečná funkcia ľahko prekonáva priepasť medzi zariadeniami. Všetko, čo musia hráči urobiť, je pripojiť HyperSpeed Wireless dongle k PC či konzole a hneď si môžu užívať dokonalé 2,4 GHz pripojenie.

Technológia HyperSpeed Wireless od Razeru poskytuje Hammerhead Pro HyperSpeed latenciu menšiu ako ako 40ms. Ďalej Bluetooth herný režim sa nijako nespomaľuje a zaisťuje solídny výkon s latenciou len okolo 60 ms. Vďaka kompatibilite s Bluetooth 5.3 zaisťujú Hammerhead Pro HyperSpeed plynulé pripojenie k mnohým zariadeniam.

Hammerhead Pro HyperSpeed sú navrhnuté tak, aby zlepšili ponorenie do deja a povedomie o ňom prostredníctvom nastaviteľného hybridného aktívneho potlačovania hluku. Pokročilé mikrofóny s funkciou spätnej väzby monitorujú okolité zvukové prostredie, čo umožňuje používateľom potlačovať hluk. Nastavením posuvníka v aplikácii zase riadite, koľko okolitého zvuku chcete dnu prepustiť.

Hammerhead Pro HyperSpeed sa dodávajú s puzdrom na rýchle bezdrôtové nabíjanie kompatibilným s Qi technológiou, ktoré ponúka ďalších 24 hodín výdrže batérie. Je kompatibilné s Razer Charging Pads a ďalšími bezdrôtovými nabíjačkami, ponúka aj port typu C pre káblové nabíjanie.

Režim Nerušiť umožňuje potlačiť Bluetooth notifikácie počas hrania s HyperSpeed, čo umožňuje používateľom sústrediť sa na svoju hru alebo prácu. Pri pripojení telefónu a ďalšieho zvukového zdroja cez Bluetooth je možné režim prepnúť tak, aby sa zabránilo prerušovaniu počúvania hovormi a textovými správami.

Technológia Razer Chroma RGB zase prináša podporu podsvietenia so 16,8 miliónmi farieb.

Slúchaldá sú už dostupné za 229,99 eur.





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (4)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20409)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk