Nintendo dnes o 16:00 prinesie prekvapivý Direct

Ten bude zameraný na hry, ktoré na Switch prídu túto zimu.

pridal matus_ace 14.9.2023 o 15:58 pod hry
Nintendo dnes o 16:00 prinesie prekvapivý Direct

HRY > NOVINKY >

Nintendo včera prekvapivo oznámilo, že sa dnes dočkáme novej Direct prezentácie. Nie je to však úplne nečakané, keďže leaky o nej kolovali internetom už niekoľko dní. Prezentácia bude zameraná na Switch tituly pripravené na túto zimu a bude trvať 40 minút, takže to bude jedna z tých skôr dlhších. Určite sa ukážu Super Mario RPG remake a Super Mario Bros. Wonder, ale leaky nám tiež naznačili, že by sme mohli vidieť konečne návrat F-Zero a mohla by sa ukázať aj Switch verzia Gotham Knights.

Prvým predstavením je expanzia Side Order pre Splatoon 3. Video nám naznačilo hrateľnosť, príbeh a aj štýl výziev, aké nám prinesie. Je to druhá expanzia v rámci Expansion passu a vyjde na jar 2024.

Predvádza sa aj nová Mario vs. Donkey Kong hra. To je pokračovanie puzzle série z Game Boy éry, kde musíte postupne prekonávať prekážky a získať kľúč na presun do ďalšieho levelu. Hra dostane niektoré nové možnosti a Mario dostane nové schopnosti. Hra dostane aj lokálnu kooperáciu. Hra vyjde 16. februára 2024.

Ubisoft priniesol nový trailer na svoju 2.5D skákačku Prince of Persia: The Lost Crown, kde zachraňujete princa pomocou bojových a aj časových schopností.

Horizon Chase 2 ukazuje nový výtvarný štýl v novom videu. Hra ponúkne klasické arkádové jazdenie, lokálny multiplayer pre 4 a vychádza už dnes.

Rytmická akcia Super Crazy Rhythm Castle vychádza 14. novembra a ukazuje nové video.

Nintendo sa konečne dostáva k remaku Super Mario RPG. Ukazuje upravené herné mechaniky, kde zohráva rolu aj načasovanie útokov. Hra vychádza 17. novembra.

Another Code Recollection vyjde 19. januára a video nám predviedlo hrateľnosť dvoch remastrovaných Another Code hier. Jednotka je ešte z DS, dvojka z Wii, ale nikdy nevyšla na západe.

Peach dostane svoju vlastnú hru a Nintendo nám z nej konečne predvádza o niečo viac. Bude to 3D akčná skákačka, kde bude mať Peach schopnosť premeniť na iné formy podľa prostredia, v ktorom sa nachádza. Hrateľnosť má byť variabilná a odlišná v každom prostredí. Hra sa volá Princess Peach: Showtime a vyjde digitálne 22. marca.

Prvé tri Tomb Raider hry prídu na Switch v remastrovanej podobe. Každý hra dostane aj všetky expanzie a tajné levely. Budete si môcť kedykoľvek vybrať medzi remastrovaným a pôvodným vizuálom. Kolekcia vychádza 14. februára.

Detektive Pikachu Returns sa ukazuje v novom videu. Príbeh vám už bude známy aj z filmu, ale teraz budete môcť využiť aj schopnosti iných Pokémonov.

Rytmická hra Trombone Champ sa nám predviedla v traileri. Je to hra, kde budete hrať na trombón a s veľmi unikátnym ovládaním. Ponúkne 50 skladieb rôznych žánrov a lokálny multiplayer pre 4. Vychádza už dnes.

Unicorn Overlord od Atlusu má byť znovuzrodením taktických RPG a rovno ponúkol aj dátum vydania.

Predviedla sa tiež vylepšená Switch verzia Luigi's Mansion 2. Hrateľnosť sa oproti 3DS verzii veľmi nezmenila, ale hra vyzerá lepšie. Hra vyjde budúci rok v lete.

Zelda a Ganondorf amiibo figúrky vyjdú 3. novembra, Xenoblade set vyjde 19. januára. Sora z Kingdom Hearts dostane tiež vlastnú amiibo figúrku, ale jej dátum vydania nepoznáme.

Riot predviedol hneď dva League of Legends spin-offy pre Switch.

WarioWare: Move It! vyjde 3. novembra, prinesie viac ako 200 mikrohier zameraných na to, aby vás rozhýbali. Hra ponúkne multiplayer pre 5 hráčov.

Oceňovaný Dave The Diver vyjde spomedzi konzol najskôr na Switchi.

Diddy Kong, Funky Kong, Peachette a Pauline budú nové postavy v poslednej vlne DLC pre Mario Kart 8 Deluxe. DLC bude opäť automaticky zadarmo pre predplatiteľov Online.

Štýlový animovaný trailer z Among Us nám predstavil novú mapu The Fungle, ktorá bude úplne zadarmo a vyjde do konca roka.

Posledným oznámením je remaster Paper Mario: The Thousand-Year Door z GameCube éry.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Monitor-strata signalu (9)
Zdravim, vcera som kupil novy monitor (MSI MAG 341...
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20826)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk