Šéf Unity John Riccitiello vo firme končí

Po aktuálnom chaose, ktorý vytvorilo nové nacenenie Unity enginu, končí šéf firmy John Riccitiello

pridal saver 9.10.2023 o 23:06 pod hry
Šéf Unity John Riccitiello vo firme končí

HRY > NOVINKY >

Po aktuálnom chaose, ktorý vytvorilo nové nacenenie Unity enginu, končí šéf firmy John Riccitiello. Odchádza aj z predstavenstva. John predtým robil napríklad v EA a je známy tým, že uvažoval nad speňažením nábojov do Battlefieldu, lebo vraj hráč v zápale boja tie peniaze dá. Možno podobne nedávno uvažoval aj nad vývojármi a platbou za inštalácie. Len zabudol, že existujú aj iné enginy.

Ale treba povedať, že Riccitiello posledných 10 rokov pomohol Unity prejsť na lacné licencovanie a aj k výraznému rozmachu. Len teraz, keď zistili, že im to finančne nevychádza, nevedel, ako to napraviť. Respektíve si nenechal spolu s vedením poradiť od zamestnancov, ktorí boli proti tomu, a ani od vývojárov, ktorých sa zrejme ani nepýtali.

„ Bolo to privilégium viesť Unity takmer desať rokov a slúžiť našim zamestnancom, zákazníkom, vývojárom a partnerom, z ktorých všetci prispeli k rastu spoločnosti,“ povedal pán Riccitiello. " Teším sa na podporu Unity počas tohto prechodu a na budúci úspech spoločnosti."

James M. Whitehurst bol teraz vymenovaný za dočasného generálneho riaditeľa. Predtým pôsobil ako hlavný poradca a prezident v IBM po tom, čo sa k nemu pripojil prostredníctvom akvizície spoločnosti Red Hat. 

"Je mi cťou pripojiť sa k Unity ako dočasný generálny riaditeľ a prezident v tomto dôležitom období jej vývoja," povedal pán Whitehurst. “So skúseným vedením spoločnosti a zanietenými zamestnancami som presvedčený, že má Unity dobrú pozíciu na to, aby pokračovala v zlepšovaní svojej platformy, posilňovaní komunity zákazníkov, vývojárov a partnerov a zameriavala sa na svoje ciele rastu a ziskovosti. Teším sa na úzku spoluprácu s predstavenstvom a naším talentovaným globálnym tímom pri realizácii našej stratégie a očakávam bezproblémový prechod.“





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20173)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk