PlayGoSmart prináša Vianočné megazľavy

Ušetríte všetci.

pridal PR 15.12.2023 o 13:28 pod hry
PlayGoSmart spustilo Vianočné megazľavy

HRY > NOVINKY >

Mnohé firmy aj po Black Friday pokračujú so zľavnenými cenami. S blížiacimi sa Vianocami prináša aj PlayGoSmart zaujímavé zľavy, naša redakcia pre vás pripravila niektoré zaujímavé ponuky. Celú Vianočnú ponuku na PGS.sk nájdete tu.

Za uplynulé roky značka PlayGoSmart narástla a rozšírila svoje základné portfólio (hry, herné konzoly, príslušenstvo a gamingový merch) o spotrebnú elektroniku, notebooky, mobily a smart technológie.

Ak plánujete pod stromček kupovať nové hry, určite sa pozrite napríklad na Cyberpunk 2077 Ultimate Edition, ktoré práve vyšlo aj v balenej podobe a spája pôvodnú hru a aj novú expanziu, alebo pre Switch The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, pre každú platformu je samozrejme nová FIFA, ktorá sa už má nové označenie EA sports FC 24,  Na PS5 teraz prišiel Spider-man 2, na PC a Xbox Series XS Starfield alebo nová Forza Motorsport, ak chcete simulačný racing. Z kvalitných hier tohto roka sa pozrite aj na Dead Space remake, Mortal Kombat 1, alebo Diablo IV. 

Plus ak chcete kúpiť konzolu, teraz je v zľave Xbox Series X a aj základný Xbox Series S s Game Passom. Ak chcete PS5 práve vyšla nová, zmenšená PS5 Slim verzia, ktorú môžete získať už od 99 EUR na výmenu za vašu starú konzolu. Viac informácii o výmene starej konzoly za novú zistíte tu

Naše ďalšie tipy na vianočné darčeky:

Nové portfólio tvorí už približne 30% z ich celkového predaja. Za rok 2022 dosiahla firma rekordné tržby 28,4 miliónov eur a narástla o 19,5%. E-shop www.pgs.sk  sa tiež tretíkrát stal víťazom súťaže HEUREKA SHOP ROKA v kategórií výpočtová a telekomunikačná technika a získal aj cenu kvality v kategórií hry a hracie zariadenia. Špecializuje sa aj na výkup a predaj použitých mobilov a herných konzol.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (0)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20303)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk