Získajte Windows 11 za 10 € a Office 2021 len za 15 € s touto vianočnou ponukou!

Či už to bude darček pod stromček pre niekoho blízkeho, alebo softvér pre vašu osobnú potrebu, nákup za výhodné ceny sa určite oplatí.

pridal PR 14.12.2023 o 12:07 pod software
Získajte Windows 11 za 10 € a Office 2021 len za 15 € s touto vianočnou ponukou!

SOFTWARE > NOVINKY >

Vybavenie vášho počítača najnovším operačným systémom Windows alebo balíkom Office vás bude stáť neuveriteľných 200 €, ak si softvér zakúpite priamo z obchodu Microsoft Official store. Ak však chcete upgradovať bez toho, aby ste sa zruinovali, potom si nenechajte ujsť predčasný vianočný výpredaj na Godeal24. Počas skorého vianočného výpredaja si môžete užiť najlepšie ponuky pre MS Office a Windows za zvýhodnenú cenu. 

Môžete si jednoducho zakúpiť Microsoft Office 2021 Professional za jednorazovú platbu 24,24 € práve teraz. Vďaka jednorazovému nákupu je Microsoft Office Professional 2021 najnovšou verziou slávneho balíka produktivity. Obsahuje okrem iného programy Word, Excel a PowerPoint. Táto verzia ponúka pohodlné a užitočné nastavenie pre tých, ktorí radi pracujú offline pri vytváraní dokumentov, správe tabuliek a navrhovaní prezentácií. Je to skvelý darček pre každého, kto chce zefektívniť svoju prácu a zvýšiť kreativitu!


Získajte Microsoft Office so zľavou 90 % z pôvodnej ceny!


Počas vianočného výpredaja si môžete kúpiť aj Windows 11 Professional len za 13,25 € (bežná cena 199 €). Ak chcete najlepší operačný systém Windows na hranie hier, Windows 11 je pre vás. Nedávne aktualizácie systému Windows 11 obsahovali optimalizáciu pre spustenie hier v režime okna a podporuje funkcie ako Auto HDR a DirectStorage, ktoré pomáhajú načítať hry za menej ako jednu sekundu. Tento rok darujte praktický digitálny darček, ktorý zaručene dorazí včas.

Legálne Windows kľúče kúpite už od 6,82 €

Získajte cenovo výhodné balíky so zľavou 62 %, s kódom kupónu „GG62“


Zľava až 50 % na ďalší Windows a Office! S kódom kupónu „GG50"

 
Veľkoobchodné ponuky za bezkonkurenčné ceny!

 

Viac PC nástrojov za najlepšie ceny!

 

V Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí so zľavnenými licenciami Microsoftu, významným softvérom pre bezpečnosť IT a ďalšími počítačovými nástrojmi. Získajte OS Windows a MS Office za bezkonkurenčnú cenu. Zažite bezproblémové nakupovanie s digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám softvér pošle priamo na váš e-mail v priebehu niekoľkých sekúnd od nákupu. Navyše s hodnotením TrustPilot 98 % Excellent a 24/7 odbornou technickou podporou si môžete byť istí kvalitou produktu, ktorý kupujete.

Godeal24 garantuje, že ponúka 24/7 profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a produkt môžete bez problémov používať!
Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20035)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk