The Day Before bola ešte väčšia katastrofa, ako sa zdalo

Vývoj bol pre samotných zamestnancov veľmi zlý.

pridal saver 3.2.2024 o 17:21 pod hry
The Days Before bola ešte väčšia katastrofa, ako sa zdalo

HRY > NOVINKY >

Nemecký Gamestar a Game Two zisťovali viac z pozadia a rozprávali sa s bývalými zamestnancami Fntasticu a aj s neplatenými dobrovoľníkmi, ako ajso zamestnancami Mytona vydavateľa. Celý vývoj bol podľa očakávaní zlý. Nakoniec, čo by sme čakali od hry, ktorá vykrádala všetko, čo sa dalo, a autori klamali, kde sa dalo.

Video sa tomu venuje hlbšie:

Zamestnanci hovoria, že práca vo Fntasticu bola "čistým megalomanským chaosom", ciele hry sa neustále menili podľa toho, čo bratia Gotovcovci práve videli na internete a podľa toho, aká hra práve vyšla. Napríklad tvorba postavy bolo niekoľkokrát prepracovaná a to najskôr podľa GTA Online, potom podľa Hogwartsu a nakoniec podľa Baldur's Gate 3. 

Rovnako bolo menené mesto a aj hrateľnosť. Mimochodom, grafika zo začiatku mala byť jednoduchá, prvky boli jasné a aj ciele hry. Ale potom, ako sa hra stala známou, vedenie chcelo stále viac. Stále kvalitnejší vizuál a zároveň aj stále iný. Napríklad pôvodne zahmlené utláčané mesto bolo výrazne zmenené na jasné a prívetivé. Stalo sa tak potom, ako jeden z bratov hral Spider-mana 2. Alebo jeden z vývojárov hovorí, že sa dozvedel, že robia MMO, až keď videl trailer.

Fntastic zneužíval veľa mladých a neskúsených vývojárov z chudobného Jakutska, kde im dával veľa neplatených nadčasov a aj mesiace crunchov. Pracovali 16 hodín denne, posledný rok a pol nemali voľnú sobotu a posledné dva mesiace boli v robote každý deň. A popritom, ak niečo spravili zle, museli platiť pokuty. Dvaja museli zaplatiť 1930 dolárov za nekvalitné hlasové nahrávky. Každý k tomu mohol byť vyhodený hocikedy a jedného testera vyhodili tesne pred vydaním, keď jeden z bratov Gotovcovcov narazil na chybu. 

Zrejme však nevidel všetky chyby:

Čo sa týka samotných bratov Gotovcovcov, momentálne nie je jasné, kde po zatvorení štúdiá skončili. Naposledy ich zamestnanci videli cez Teams, kde im ohlásili zatvorenie štúdia. Niektorí sa domnievajú, že založili nové štúdio a vyvíjajú mobilné hry.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Acer predator helios 16 neo (0)
Čaute. Chcem sa opýtať na váš názor, na tento her...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20542)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk