Získajte doživotný Windows 11 Pro a Microsoft Office 2021 len za 10 EUR v bleskovom výpredaji Godeal24

Ďalší výhodný nákup úžitkového softvéru prináša bohatú ponuku za výborné ceny.

pridal PR 11.4.2024 o 16:05 pod hry
Získajte doživotný Windows 11 Pro a Microsoft Office 2021 len za 10 EUR v bleskovom výpredaji Godeal24

HRY > NOVINKY >

Aktualizácia počítača nemusí vždy znamenať jeho výmenu za úplne nový počítač; mohli by ste prepracovať jeho vnútorné komponenty pomocou úplne nového operačného systému a softvérového balíka, aby ste získali nový vzhľad a dojem. Našťastie, najnovší a najlepší operačný systém od Microsoftu, Windows 11 Pro, a vysoko hodnotený balík produktivity, Microsoft Office 2021, sú v predaji počas Godeal24 Flash Sale! Získate doživotnú licenciu na Microsoft Office Professional 2021 len za 25,25 € (bežne 299 €) práve teraz. Ide o jednorazový nákup na inštaláciu aplikácií Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher a Access do počítača na neobmedzené používanie. Od spracovania dokumentov, cez získavanie čísel, až po spoluprácu na diaľku, obsahuje softvér, ktorý potrebujete na zvládnutie nespočetného množstva osobných a pracovných úloh. Môžete tiež získať staršiu a lacnejšiu verziu balíka Office, Microsoft Office Professional 2019, stojí len 19,99 € (bežne 199 €). Toto je skvelá príležitosť získať drasticky zníženú cenu užitočného produktívneho softvéru.

Získajte Microsoft Office so zľavou 90 % z pôvodnej ceny bez kódu kupónu

Ak by ste chceli najpokročilejší operačný systém od Microsoftu s ešte viac funkciami, mali by ste si zaobstarať Windows 11 Professional. Bežne za 199 €, môžete ho získať len za 13,25 € počas aprílového výpredaja Godeal 24! Windows 11 Pro je prispôsobený na zvýšenie produktivity a poskytuje bezkonkurenčný počítačový zážitok obohatený o najnovšie nástroje a aplikácie. Zahŕňa nové funkcie poháňané umelou inteligenciou, ako je Windows Copilot, ktorý pomáha pri riadení rôznych úloh. Pre hráčov technológia DirectStorage zrýchľuje časy načítania hier využitím výkonu špičkových technológií úložiska, zatiaľ čo Auto HDR automaticky vylepšuje grafiku pre kompatibilné hry, čo prináša živý a realistický obraz, ktorý pozdvihuje herný zážitok.

Časovo obmedzené! Kúpte si legálne Windows kľúče už od 6 €

Získajte cenovo výhodné balíky so zľavou 62 %, s kódom kupónu „GG62“

Veľkoobchodné ponuky za bezkonkurenčné ceny!

Zľava až 50 % zľava na ďalší Windows a Office! S kódom kupónu „GG50"

Viac PC nástrojov za najlepšie ceny

V Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí so zľavnenými licenciami Microsoftu, významným softvérom pre bezpečnosť IT a ďalšími počítačovými nástrojmi. Získajte OS Windows a MS Office za bezkonkurenčnú cenu. Zažite bezproblémové nakupovanie s digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám softvér pošle priamo na váš e-mail v priebehu niekoľkých sekúnd od nákupu. Navyše s hodnotením TrustPilot 98 % Excellent a 24/7 odbornou technickou podporou si môžete byť istí kvalitou produktu, ktorý kupujete.

Godeal24 garantuje, že ponúka 24/7 profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a produkt môžete bez problémov používať!
Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com





Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20069)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk