Perfect Dark sa konečne ukázal, predviedol taktickú hrateľnosť

Microsoft a The Initiative na Xbox showcase ponúkli prvý a relatívne rozsiahly pohľad na nový Perfect Dark.

pridal saver 9.6.2024 o 19:40 pod hry
Perfect Dark sa konečne ukázal, predviedol taktickú hrateľnosť

HRY > NOVINKY >

Microsoft a The Initiative na Xbox showcase ponúkli prvý a relatívne rozsiahly pohľad na nový Perfect Dark. Titul ponúkne taktickú stealth hrateľnosť a viditeľne misie v rozmanitých prostrediach, kde bude na vás ako danú úlohu splníte.

Perfect Dark je thriller o tajnej agentke z pohľadu prvej osoby vo svete blízkej budúcnosti. S požehnaním pôvodného štúdia Rare (nehovoriac o niektorých hlavných predstaviteľoch pôvodných titulov) sa tím Perfect Dark inšpiroval prvkami prvých dvoch hier, ale vytvoril okolo nich úplne nový príbeh a univerzum pre tento reštart.

Tím nechce, aby hra pôsobila ako jeden žáner - využíva prvky strieľačiek z prvej osoby, immersive simov a stealth akcií, ale spája ich do jedného celku. Cieľom je ponúknuť skutočnú fantáziu tajného agenta - a kľúčom k tomu je umožniť hráčom používať rôzne nástroje a schopnosti tak, ako chcú.

Svet blízkej budúcnosti v hre Perfect Dark bol postihnutý takzvanou kaskádou, v ktorej planétu postihla séria environmentálnych katastrof, v dôsledku ktorých sa celé regióny stali nehostinnými pre ľudský život. V dôsledku katastrofy zasiahne hyperkorporácia známa ako Core Mantis, ktorá vytvorí riešenie známe ako Sieť GEN a nasadí ho v Káhire - obnoví ekologickú rovnováhu a vytvorí čerstvo opevnené mesto, izolované od nepriateľského vonkajšieho prostredia, aby sa stalo centrom technologických inovácií.

Gadgety sú pilierom hry. V traileri sa nám naskytá pohľad na Joannu, ktorá používa gadget na analýzu hlasov NPC a vytváranie hlasových „deepfakes“ na oklamanie bezpečnostných systémov alebo vydávanie sa za iné postavy, ako aj na odvádzanie pozornosti.

Gadgety sa dajú použiť na zavádzanie a manipuláciu, ale vidíme aj to, že Joanna môže použiť nástroj na skenovanie NPC a dozvedieť sa o nich podrobnosti - nebol by to príbeh tajného agenta bez práce v teréne a vývojári hovoria, že rozbor sveta, ktorý vás obklopuje, bude kľúčovou súčasťou pochopenia toho, ako riešiť svoje ciele.

Pri tomto prvom pohľade na boj je jasné, že ide o ďalší aspekt voľby hráča. V traileri vidíme smrtiace a nesmrtiace zbrane, boj na blízko, schopnosti, ktoré vám umožnia zlikvidovať viacero nepriateľov naraz, a ďalšie.





Perfect Dark sa konečne ukázal, predviedol taktickú hrateľnosť  Perfect Dark sa konečne ukázal, predviedol taktickú hrateľnosť  Perfect Dark sa konečne ukázal, predviedol taktickú hrateľnosť
Perfect Dark sa konečne ukázal, predviedol taktickú hrateľnosť  Perfect Dark sa konečne ukázal, predviedol taktickú hrateľnosť
Páči sa mi! (+14)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Feedback na zostavu (1)
Procesor AMD Ryzen 5 7600 https://www.alza.sk/amd...
|Hladam starsiu hru (0)
Caute, Kedze mi GPT moc nepomohol, skusim to t...
|Hľadám co-op parťákov do porta... (7)
Ahojte sektoráci, Som achievement hunter a hľad...
|Muzikanti sectoru (11)
Ola senoritas, pochvalte sa na ake hudobne nast...
|Sekanie hier albo pokles fps? (12)
ahojte,priatelia. hrám nfs heat,a mám problem,že h...
|Svet, ukrajina, vojny ... (23763)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk