NFS Carbon bohatá online podpora

pridal spacejunker 2.10.2006 o 12:02 pod hry
HRY > NOVINKY >

S blížiacim sa štartom ilegálnych pretekov NFS Carbon, EA odhaľuje novinky týkajúce sa nových online módov prostredníctvom štvorminútového videa. Oproti predchodcom bude v hre dvojnásobok online možností na čele s módmi Sprint, Circuit, Speedtrap, Canyon Duel a dvojicou Pursuit módov. Vstúpiť do online hry bude jednoduché, stačí si vybrať typ preteku, potom jeho formu (splitscreen, online alebo single), prizvať priateľov, alebo nechať na serveri, nech vám vyberie vhodných súperov. Hra podrobne eviduje všetky vaše dosiahnuté výsledky (najlepšie kolo, priemerná rýchlosť, typ auta) a úspechy sa odrážajú v celosvetovom rebríčku najlepších jazdcov.

Ak sa cítite na prekonávanie rekordov, môžete si stiahnuť najlepšiu jazdu na vybranej trati a pokúsiť sa ju prekonať v Shadow móde. Ak prekonáte rekord, stávate sa okamžite novým lídrom. V podstate ide o klasický Ghost Race, kde čelíte najlepším vašim alebo súperovým časom. Lámať rekordy bude možné aj v spolupráci s kamarátom, kedy si vyberiete challenge a spoločnými silami sa posnažíte zlomiť limity. Ak sa vám to podarí, obaja získate body do rebríčka.

Úplnou novinkou je čoraz populárnejší Photo Mode. Kedykoľvek a kdekoľvek si zapauzujete hru a svoje vytunované auto si môžete odfotiť z akéhokoľvek uhla. Kamera dovoľuje krúžiť okolo auta, meniť pozíciu a zoom. Snímky automaticky putujú na oficiálnu stránku a ak máte EA konto prepojené s Xbox Live kontom, môžete ich poslať aj kamarátom.

V kaňonoch NFS Carbon sa bude rozhodovať o najlepšom jazdcovi a to je aj náplňou módu Canyon Race. Celú dĺžku kaňonu jazdíte proti jedinému protivníkovi, zbierate body za drifty, rýchlu jazdu, ale ak vyletíte mimo trať, pretek pre vás skončil.

Pursuit Tag je variáciou naháňačky medzi policajnými hliadkami a hráčom. Jeden z ôsmich zúčastnených jazdí na svojom aute a ostatní ho naháňajú. Ak sa mu podarí unikať presne jednu minútu, pripíšu sa mu body a úlohy sa vymenia. Tento mód sa odohráva v otvorenom svete, nie na uzatvorených okruhoch, čo znamená, že pri naháňaní/unikaní môžete využívať všetky skratky.

Pursuit Knockout vychádza z módu Knockout (Elimination). Osem hráčov jazdí na uzatvorenej trati a posledný na konci každého kola vypadáva z hry. A na tomto mieste to začína byť zaujímavé. Posledný vypadne, ale do hry sa vracia ako policajt a dostáva body za búranie/blokovanie ostatných, ktorí ešte bojujú o prvenstvo. Každým kolom pribúda ďalší a ďalší policajt a keď už zostane iba jeden civil, musí odjazdiť dve kolá, pričom dávať pozor napríklad na zákernú blokádu atď. Pokiaľ sa mu nepodarí dôjsť do cieľa, policajti vyhrali. V tomto móde môžu policajti vybehnúť z predom definovanej trate a využiť otvorený svet vo svoj prospech.

NFS Carbon vychádza začiatkom novembra na všetkých platformách (okrem Wii, tam bude dostupný až v decembri a na PS3 až začiatkom budúceho roka).





NFS Carbon bohatá online podpora NFS Carbon bohatá online podpora NFS Carbon bohatá online podpora
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PC
PS2
PS3
PSP
Xbox
Xbox 360
Wii
Gamecube
DS

Vývoj: EA / EA
Štýl: Racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  november 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk