Ghostbuster, TimeO detaily

pridal spacejunker 23.1.2007 o 12:43 pod hry
HRY > NOVINKY >

Okolo štúdia Zootfly začalo byť rušno krátko po uvoľnení dvoch gameplay ukážok z technologického dema hry Ghostbusters. Klasika z 80-tych rokov má zdá sa viac fanúšikov ako autori očakávali, obe videá veľmi rýchlo obleteli celý svet. Tibor Klajnscek pre Firingsquad povedal, že nápad na vytvorenie hry na motívy Krotiteľov duchov prišiel prirodzene. Projekt však narazil na problém a kvôli licenčným nezrovnalostiam musel byť vývoj pozastavený. Aj kvôli tomu sa začali venovať druhému projektu TimeO. Ale spať ku Krotiteľom. Hra by svojou dynamikou mala pripomínať Gears of War. Nepôjde o žiadnu taktickú akciu, ale ostatní členovia vás budú v prostredí nasledovať. Zatiaľ nie je jasné, ktorým smerom sa uberie dejová linka, ani či bude kopírovať niektoré časti z oboch filmov, jedno však isté je, duchov budete lapať do pascí.

Ako tvorcovia novodobých Krotiteľov Duchov sa dostalo menšej pozornosti aktuálnemu projektu TimeO. Bude sa odohrávať v New Yorku, kde dvaja bádatelia narazia na vchod do paralelného sveta, kde otroci budujú repliky skutočných miest (Trójskych koňov), určených na pripravovanú inváziu Zeme a ďalších svetov. Zed Condor a Violet Munro majú tri dni na to, aby hrozbu odvrátili, inak svet ako ho poznáme, prestane existovať. Príbeh TimeO je z časti inšpirovaný skutočnou udalosťou, vysvetľuje Bostjan Troha v interview pre GameSpot. Pre potreby hry autori bilancovali nad najväčšími hitmi, zobrali v úvahu, čo sa hráčom páčilo a čo nie a to by sa malo odraziť na mechanizmoch, ako streľba, špeciálne schopnosti postáv, prieskum a interakcia s prostredím. Momentálne Zootfly hľadá pre TimeO silného partnera, zatiaľ nie je jasné, kedy a na akých platformách táto 3rd person akcia vyjde. Uvažuje sa o PS3, Xbox360, dokonca aj Wii.

Zootfly sa venuje aj vývoju malých hier pre Xbox Live Arcade. Ich debutom bude multiplayer akcia Toy War. Už podľa obrázkov je jasné, že bojovými strojmi sa stanú hračkárske autíčka všeho druhu a že najväčšie bitky sa odohrajú na dvore pred domom.





Ghostbuster, TimeO detaily Ghostbuster, TimeO detaily
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






na
PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Zootfly
Štýl: Akcia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Driver updater (3)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Humble bundle (a iné) trade (1)
Kto kupuje rôzne herné bundle tak vie, že nie všet...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20527)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk