BlackSite: Area 51 malá letná invázia

pridal spacejunker 25.1.2007 o 12:02 pod hry
HRY > NOVINKY >

Mimozemská háveď opúšťa uzatvorené priestory prísne utajovanej oblasti Area 51 a vyráža nasýtiť svoj hlad po novej krvi. Midway na oplátku vypustí cez leto tímovú akciu BlackSite: Area 51, v ktorej sa špeciálna jednotka na čele s vami postaví do obrannej línie. Pokračovanie prehliadanej FPS akcie Area 51 kladie veľký dôraz na tímovú spoluprácu a morálku jednotlivých členov Special Forces. Vystavte spolubojovníkov nepríjemným situáciám, či istej smrti a dočkáte sa nepresnej mušky, zbabelosti, únave a nechuti pokračovať ďalej.

Morálku tímu budú ovplyvňovať aj také drobnosti, ako zničenie kolegovho auta, ktoré si kúpil, na čo on zareaguje agresívnym chovaním. Keď si udržíte morálku na vysokej úrovni, efektivita plnenia úloh bude oveľa vyššia a údernejšia. Tím bude navzájom komunikovať (gestami, rozhovormi), dávať najavo svoje potreby, deliť sa s tým, čo vidia a prežívajú. Komandovanie tímu sa podriadi dynamike akcie, rozdávanie príkazov nebude zbytočne zdržované rolovacími menu. Kontrolu celého tímu máte pod jedným kontextuálnym tlačítkom, čo znamená, že príkazy sa podľa potreby a aktuálnej situácie transformujú na: útoč, kry sa, pomôž, prilep tam C4 atď.

Podľa preview na IGN bude cez leveli viesť viacero ciest, čo otvára priestor napríklad pre vpadnutie za chrbát nepriateľa, obkľúčenie a iné taktické manévre. Počas bojov využijete aj palubné zbrane vozidiel, ktoré vám vrtuľník zhodí priamo pod nos. Niečo viac o akcii vám prezradí trailer (6 MB). BlackSite: Area 51 ponúkne, ako sa na dobrú akciu sluší a patrí, kooperatívny režim doplnený o známe módy DM, TDM, CTF a ich variácie, ako Siege a Human vs. Reborn.

BlackSite: Area 51 vyzerá nádejne minimálne po tímovej stránke, zaujímavý je aj atraktívny námet zasadiť boj s mimozemšťanmi do prostredia, kde by ste odpad z vesmíru nikdy nečakali. A to nehovoríme o utajovanom príbehu, súvislostiach s terorizmom, klonovaním mimozemskej a ľudskej DNA a prepojením na Irak. Buďte v strehu cez leto, kedy BlackSite: Area 51 infikuje PC, PS3 a Xbox360.





BlackSite: Area 51 malá letná invázia BlackSite: Area 51 malá letná invázia BlackSite: Area 51 malá letná invázia BlackSite: Area 51 malá letná invázia BlackSite: Area 51 malá letná invázia BlackSite: Area 51 malá letná invázia BlackSite: Area 51 malá letná invázia BlackSite: Area 51 malá letná invázia
Páči sa mi!

Zaradené pod: PS Move, xbox






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Midway / Midway Austin
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 30. november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20133)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk