Crackdown look

pridal saver 28.1.2007 o 12:31 pod hry
HRY > NOVINKY >

Xbox Live dostalo demo na Crackdown a podľa prvých dojmov to vyzerá na slušnú akčnú adventúru, ktorá vybočuje zo štýlu GTA a Saint's Row. Crackdown ponúka čistú sandbox hru, kde sa do mesta Pacific City dostávate ako začínajúci superpolicajt. Vašou úlohou bude postupne elminovať gangy v meste, obsadzovať územia (štýl Saint's Row), upgradovať svoje supersily a to buď sám alebo kooperačne s priateľom. Netradičné bude, že v tejto hre je polícia na vašej strane.

Hra beží na najnovšom Renderware engine a vylepšenia na engine od posledného GTA pekne vidieť. Obrovský dohľad, priam stovky ľudí na uliciach a štýlová celshadovaná grafika. Celé to dopĺňa slušná fyzika s reťazovými reakciami výbuchov. Samozrejme hra je v superhrdinskej rovine, takže nič reálne, všetky výbuchy zveličené. Z grafickej stránky stojí za povšimnutie absencia realtimeových tieňov. Sú tu len malé projektované tiene pod postavami. Pri tomto štýle grafiky ani skutočné nechýbajú a autori tak mohli investovať výkon do počtu objektov a dohľadnosti. Nakoniec to zvládli za stabilného framerate.

V blogu na IGN autori objasnili niekoľko vecí v designe mesta, ktoré nie je to najväčšie, čo sme v hrách tohto typu videli (3,5 km štvorcových), ale je rozmanité s mrakodrapmi, aké sme ešte v hrách tohto typu nevideli. Mesto bude v sebe kombinovať tri typy štvrtí a to Los Muertos, kde San Francisko kombinuje štýl Južnej Ameriky, ďalší ostrov Volk je sovietská ekologická pohroma s fabrikami na každom kroku a nakoniec Shai Gen - Manhattan skombinovaný s Tokyom s nádychom roku 1984.

Mesto je postavené na využívaní vašich supersíl a hlavne skákania, ktoré si budete musieť postupne vylepšovať a až potom, keď sa zlepšíte, sa dostanete na dovtedy nedostupné miesta, preskočíte veľké múry, alebo vyskáčete až na vrchol mrakodrapu, odkiaľ sa vám naskytne jedinečný výhľad. Rovnako sa vylepšujete aj v streľbe (streľba je asi jediná vec, čo mi na hre vadí, bola taka nedoladená), šoférovaní, sily pri dvíhaní a hádzaní rôznych vecí, granátov atď.

Hra z dema vyzerá hrateľne, uvidíme, ako dopadne vo final štádiu. Zatiaľ to vyzerá nájdene, aj keď zrejme sandbox mód hry nebude vyhovovať každému. Videá z dema nájdete tu.





Crackdown look
Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, xbox, ati






Xbox 360

Vývoj: Microsoft / Real Time Worlds
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19931)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk