Universe At War: Earth Assault ľudstvo v ohrození

pridal uni 2.2.2007 o 15:02 pod hry
HRY > NOVINKY >

Spoločnosť Petroglyph, tvorca Star Wars: Empire At War, pripravuje novú RTS z blízkej budúcnosti a fiktívneho vesmíru na základe vlastných predstáv, Universe At War: Earth Assault. Tvorcovia plánujú vytvoriť rozsiahlu sériu s pôvodnými hrdinami a konceptom. Úvodná hra sa odohráva na Zemi, kde ľudstvo čelí hrozbe, na ktorú nie je dostatočne pripravené. Cudzopasná mimozemská rasa sa pokúša vyhladiť všetko, čo jej stojí v ceste a na muške sú práve jedinci Homo sapiens. Našťastie, sú tu aj iné rasy, ktoré majú podobný problém a spojenectvo s nimi dáva šancu na prežitie.

Hoci prvý titul sa točí okolo problémov na Zemi, ďalšie časti nás zavedú aj na iné planéty a prezradia viac o ďalších civilizáciách. Tvorcovia zatiaľ čosi prezradili len o jednej z nich, ktorú ľudia nazývajú "tí prekliati votrelci", inak je označená ako "The Hierarchy". Táto rasa využíva chodiace bojové stroje prenesené z orbitu a tie pomocou teleportačného systému získavajú doplnky, ktoré umiestňujú na jednotlivých častiach konštrukcie a tak zlepšujú svoje vlastnosti. Hierarchia má jednoduchý manažment surovín. Malé mechanizmy zvané reaper drones zbierajú všetko, čo im príde do cesty, autá, domy, kravy, stromy, ľudí... a konvertujú to na materiál, potrebný na výrobu ďalších strojov. Hlavnú výzbroj tvoria plazmové a rádioaktívne zbrane.

Systém "tactical Dynamics" v taktickom móde umožní hráčom upravovať si parametre všetkých jednotiek od zbraní a štítov, cez podporné prostriedky, až po spôsoby opravy a podmienky výroby. V boji si užijeme bohatý sortiment menších jednotiek, ale aj bojové kolosy a unikátne technológie. Ako sa budú zdokonaľovať a vylepšovať, ovplyvní priamo hráč už pri vývojovom procese. Zrejme sa jedná o podobný systém, ako je navrhovanie atribútov hrdinu v BFME 2, lenže tu sa to týka nielen špeciálnych postáv, ale aj bežných jednotiek. Väčšina činností a plánovanie sa síce odohráva na globálnej mape, ale aj po prechode do taktického bojového režimu má hráč mnoho možností, ako zabezpečiť výhodu pri stretnutí s nepriateľom.

Veľký dôraz bude kladený na multiplayer. Tvorcovia ponúknu predovšetkým krátke dynamické bitky, ktoré však pomôžu naplniť dlhodobé ciele. Hráčom sa otvoria nové možnosti, získajú rôzne výhody atď. Medzi módmi bude aj dobýjanie sveta, kde hráč vidí planétu, rozdelenú na územia a vyzýva iných hráčov, aby získal čo najviac sektorov. Súčasťou bude získavanie prestíže, rebríčky najlepších atď. Universe At War je vo vývoji už bezmála rok a tvorcovia v dohľadnej dobe plánujú multiplayerový betatest a demo. Finálny produkt by sa vraj mohol objaviť už koncom roka 2007.

Update: Bola otvorená oficiálna stránka hry.





Universe At War: Earth Assault ľudstvo v ohrození Universe At War: Earth Assault ľudstvo v ohrození Universe At War: Earth Assault ľudstvo v ohrození Universe At War: Earth Assault ľudstvo v ohrození Universe At War: Earth Assault ľudstvo v ohrození Universe At War: Earth Assault ľudstvo v ohrození
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
Xbox 360

Vývoj: SEGA / Petroglyph
Štýl: stratégia / realtime
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19830)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk