God of War II prvá krv

pridal spacejunker 12.2.2007 o 17:47 pod hry
HRY > NOVINKY >

Došlo aj na Kratosa a jeho krvavú odyseu o prekabátení vlastného osudu. Zdá sa, že pomsta, jeho živná pôda, mu znovu skrivila tvár do hrozivej grimasy. Nie však kvôli prvým hodnoteniam, ale kvôli tým, ktorí sa mu postavia do cesty. O prvých recenziách s vysokými hodnoteniami nikto nepochyboval. Takmer dosiahli Olympu. IGN jednoznačne hovorí, že dvojka predčí originál a udeľuje známku 9,7/10, 1UP pre zmenu hodnotí God of War II v recenzii číslom 9,5/10.

O kvalitách God of War II si niečo bližšie povieme v pripravovanom preview, teraz dáme priestor tomu, čo bolo tejto božskej hre vyčítané. 1UP hodnotí vysoko napriek tomu, že nejde o žiadnu revolúciu ako v prípade originálu, recenzentovi na IGN vadili samotné bonusy, resp. ich náročné získavanie. K väčšine s dostanete, ak prejdete hru na najvyššej obtiažnosti a prejdete všetkých sedem challenges (áno, sú späť). Pokiaľ patríte medzi vytrvalcov, tak tieto riadky vás nemôžu rozhádzať.

Pre Sony je God of War II mimoriadne dôležitý titul. S hrou chcú osloviť nielen majiteľov PS2, ale presvedčiť potencionálnych záujemcov o PS3, že na ich novej konzole bude hra vyzerať rovnako úžasne. Aj z tohto dôvodu bude hra bežať na PS3 v rozlíšení 720p, nie je zatiaľ známe, či stúpne aj kvalita textúr, alebo pôjde iba o resize obrazu. God of War II sa bude dodávať v dvojdiskovej verzii, pričom druhý disk bude naprataný bonusmi až k prasknutiu. Nájdete tu HD videá z výroby hry, rozhovory, behind the scenes atď.

Ak vás zaujíma, čo robia producenti oboch hier God of War, tak David Jaffe chystá potichu trojku, zatiaľ čo Cory Barlog sa po dokončení dvojky vrhá na nový projekt. Kto vie, či to nie je spin-off ku God of War, určený pre PSP. Podľa španielskej stránky Meristation sa o vývoj postará štúdio Ready at Dawn, zodpovedné za technicky dokonalú behačku Daxter. Hra určite neskončí v zlých rukách.





God of War II prvá krv God of War II prvá krv God of War II prvá krv God of War II prvá krv God of War II prvá krv God of War II prvá krv God of War II prvá krv God of War II prvá krv God of War II prvá krv
God of War II prvá krv  God of War II prvá krv  God of War II prvá krv
God of War II prvá krv  God of War II prvá krv  God of War II prvá krv
God of War II prvá krv  God of War II prvá krv  God of War II prvá krv
God of War II prvá krv  God of War II prvá krv  God of War II prvá krv
God of War II prvá krv
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, ati






PS2

Vývoj: SCEE / SONY Santa Monica
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 27. apríl 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17921)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk