Transformers prvé veľké detaily

pridal spacejunker 12.2.2007 o 11:56 pod hry
HRY > NOVINKY >

Doteraz sa Traveller's Tales hrali s LEGO kockami, najnovšie sa hrajú s obrovskými robotmi, Transformermi. Kým za oceánom Michael Bay režíruje letný blockbuster, v Európe sa pracuje na oficiálnej hre k rovnomennému filmu. Tranformers: The Game sa ako každá oficialita drží kulís svojej predlohy. V hre budú zastúpené dve strany, Autobots a Decepticons. Za obe bude možné hrať a vyskúšať si, aké to je rozdupať zopár blokov a potom sa pohrať s tančíkmi a vrtuľníčkami. Kampaň za Autobotov bude kopírovať udalosti filmu, zatiaľ čo za Decepticonov prežijete alternatívny príbeh v štýle "čo by sa stalo, keby..."

Transformers: The Game bude predovšetkým o robotoch. Ich presný počet nebol oznámený, ale fanúšikovia môžu rátať minimálne s: Optimus Prime, Megatron, Starscream, Bumblebee a Ironhide. Takisto nie je isté, či bude možné vytvoriť z viarecých Transformerov jedného Master Transformera. Každý robot sa bude vyznačovať inými vlastnosťami, so schopnosťou okamžite a kedykoľvek zmeniť podobu na vozidlo. Transformovanie má byť podľa producenta Andyho Burrowsa intuitívne.

Hra bude postavená na otvorenom koncepte mesta, ako ho poznáme napr. z Incredible Hulk, Crackdown, alebo GTA. Na malej mapke budú zaznačené všetky dôležité miesta, zvýraznení nepriatelia a nad ňou sa bude nachádzať merač zla/dobra. To preto, keby ste sa chceli viac venovať architektúre mesta ako jeho zachraňovaniu. Prostredia budú kompletne deštrukčné, takže si príde na svoje skutočne každý. Domy pôjdu rozdupať, stĺpy vytrhnúť, autá hádzať a trosky sa budú dať použiť ako zbrane. V bojoch by sa mali dostať k slovu, ako päste, tak aj zbrane.

Všetky pripravované verzie pre PC, PS2, PS3, Xbox360 a Wii budú po obsahovej stránke identické. Handheldy sa dočkajú svojho malého príbehu o Transformeroch, PSP verzia bude obsahovať 20 robotov, posunie príbeh za hranice filmu a ponúkne multiplayer netradične aj online.

Transformers: The Game vychádza spolu s filmom v priebehu leta. Viac o hre a dojmoch z prezentácie sa dočítate v preview na IGN.





Transformers prvé veľké detaily
Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, xbox, ati






PC
PS2
PS3
PSP
Xbox 360
Wii
DS

Vývoj: Activision / Travellers Tales
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 4. júl 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20344)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk