Monitory LG na evente

pridal saver 27.6.2007 o 14:27 pod hardware
HARDWARE > NOVINKY >

Ďalším účastníkom nášho Sector Eventu bolo aj LG, ktoré zásobilo monitormi počítače Digipro, ale malo aj svoju vlastnú expozíciu najlepších monitorov zo svojej ponuky, na ktorých bežali dokola prezentačné videá a trailery vo vysokom rozlíšení.

Monitory LG zaberali obe miestnosti Sector Eventu a zatiaľ čo sa v jednej miestnosti na nich hralo, v druhej boli vystavené na obdiv všetkým návštevníkom. Nevšimnúť sa tam nedali monitory z dizajnovo prepracovanej Fantasy série, ktoré svojimi stojanmi svietili na červeno a rovnako vytŕčal aj hlavný ťahák prezentácie, veľký 3D LG monitor (naň sa pýtali takmer všetci), ale videá bežali aj na nami už ospevovanom 24'' Flatron monitore, ktorý predstavuje naozaj vhodnú alternatívu k drahým HD LCD TV (monitor je Full HD). Spolu s ním bola k videniu aj celá séria menších Flatronov od 22'' až po 19'', ktoré sa uživia v každej kancelárii.

V druhej miestnosti sa PC-čkari hrali na 22'' a 20'' LG Flatron a na dvoch hi-end kompoch sme mali 32 palcový LG a väčší 42 palcový LG Flatron, na ktorý bolo napojené Core2 Quad. Ten bol po 3D monitore najsledovanejší, keďže sme na ňom neustále niečo púšťali a rovnako sa na ňom konalo aj finále PC turnaja vo Flatoute. LG predviedlo naozaj pestrú paletu svojich výrobkov a každý, kto prišiel, nám iste dá za pravdu, že nie je monitor ako monitor. Tu je niekoľko záberov na vybrané kúsky:





Monitory LG na evente Monitory LG na evente Monitory LG na evente Monitory LG na evente Monitory LG na evente Monitory LG na evente Monitory LG na evente Monitory LG na evente Monitory LG na evente
Monitory LG na evente  Monitory LG na evente  Monitory LG na evente
Monitory LG na evente
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (0)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20238)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk