Zákulisné informácie Rockovej Kapely

pridal spacejunker 9.7.2007 o 14:24 pod hry
HRY > NOVINKY >

Štyri hudobné nástroje na jednej obrazovke? Znelo to neuskutočniteľne, ale Harmonix si je vedomí, že Rocková kapela musí byť pred jedným televízorom spolu. Ako môžete vyčítať z obrázkov, osnovy pre basu a gitaru sa nachádzajú na pravej a ľavej strane, bubeník bude sledovať padajúce noty priamo v strede a spevák koncentruje svoj zrak na hornú časť obrazovky. Rock Band vychádza z herných základov Guitar Hero, čo znamená, že hranie bude túto nezabudnuteľnú hudobnú vecičku pripomínať, ale zmenia sa trochu pravidlá.

Všetky nástroje môžu dosiahnuť maximálnu hodnotu násobiča 4x okrem basy, tá si k dobru pripočíta ešte dve hodnoty, ak sa bude basákovi veľmi dariť. Jednou zo zaujímavých inovácií sú úseky songov, ktoré musia všetci členovia odohrať perfektne, bez toho, aby minuli čo i len jednu notu. Odmenou bude tučné skóre, podobne ako v prípade Star Power. Ak sa niektorému členovi kapely nedarí, ďalší ho bezchybnou hrou môže vrátiť späť na pódium. Hráte predsa v jednej kapele!

Guitar Hero vás postavil na pódium a spravil z vás rockovú hviezdu so skandujúcim davom, ktorý si pýtal prídavok, ale až v Rock Band bude môcť spevák komunikovať s davom ako v skutočnosti a tak ako na pravom koncerte môže každý člen kapely predviesť svoje umenie a počas songu zajamovať. No a keď si to spojíte dokopy, tak ťažký song môžete ukončiť vlastnou improvizáciou s grandióznym koncom!

V Rock Band nebude ani jedna kapela identická. Svojich rockerov navlečiete do značkových handier a vybavíte potrebným účesom či piercingom. Vami zvolený štýl a meno kapely priamo ovplyvnia náhodne generované loading obrazovky a tričká hudobníkov! Na soundtracku sa budú nachádzať výhradne master tracky najväčších hitov, medzi inými si zahráte aj: Won't Get Fooled Again od The Who, Say It Ain't So od Weezer, Paranoid od Black Sabath (cover verzia), In Bloom od Nirvany, Mississippi Queen od Mountain (cover verzia), Suffragette City od Davida Bowie, Don't Fear the Reaper od Blue Oyster Cult a Main Offender od The Hives.

Podľa dojmov z hrania na serveri GameSpot vyzerá minimálne gitara (podľa modelu Statocaster) presne ako jej predloha. Kvôli zachovaniu autenticity boli tlačítka zbavené farby z čelnej strany ako to môžete vidieť na ilustračnom obrázku. K tradičným piatim tlačítok pribudla ďalšia pätica umiestnená presne na mieste, kde odohrajú všetky tie sóla-prstolámače. Čo však neuvidíte, je efektový päťstupňový potenciometer na tele, ktorým si jemne upravíte zvuk gitary priamo v hre.

Rock Band vzbudzuje od prvej zmienky zvedavosť a tá nás neprestane hrýzť, pokiaľ si hru nevyskúšame na vlastnej koži koncom roka a nezaložíme vlastnú kapelu.





Zákulisné informácie Rockovej Kapely Zákulisné informácie Rockovej Kapely Zákulisné informácie Rockovej Kapely Zákulisné informácie Rockovej Kapely
Zákulisné informácie Rockovej Kapely
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS3
PS2
Xbox 360

Vývoj: EA / Harmonix
Štýl: Párty hra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 23. máj 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20042)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk