Killzone 2 plní očakávania

pridal spacejunker 11.7.2007 o 12:57 pod hry
HRY > NOVINKY >

fKaždý čakal na chvíľu, kedy sa objavia prvé poriadne informácie, ale hlavne in-game video z očakávanej a fanúšikmi do neba vynášanej FPS akcie Killzone 2. 135-členný holandský tím Guerrilla Games pred dvoma rokmi uzemnil herný svet úžasne atmosférickým trailerom a niečo podobné urobil znovu. Včerajší obrázok berieme ako nepodarený žart, tohtoročný E3 trailer je in-game a je jedným slovom neskutočný! Začína výsadkom podobným tomu z kontroverznému target renderu. Výsadkové moduly (na jednom z nich ste vy a Rico) sa snažia vykľučkovať z oblakov a zosadnúť na zem.

Z videa je cítiť obrovskú zúfalosť a strach z dopredu prehranej vojny. Tváre vojakov však odrážajú odhodlanie postaviť sa a tých prašivých Helghanov nakopať do zadku. Keď jeden z výsadkových modulov s vojakmi zasiahne blesk a ako fireball sa zrúti na zem, pred očami sa vám zjaví peklo. Peklo, kde bude boj o každý centimeter čoraz ťažší. Už teraz môžeme povedať, že vysoké obtiažnosti vybičujú znovu zážitok z hrania Killzone 2 na maximálnu možnú úroveň. Iba zbabelci budú poškuľovať po easy.

V traileri sa mihli aj nové druhy nepriateľov. Medzi nimi si naše sympatie okamžite získal tažkoodenec s rotačákom a tajomná elitná jednotka, ktorá hrdinu poslala jedným úderom k zemi. Helghasti dokážu manipulovať s počasím a silu prírody využívať proti útočiacim jednotkám ISA, ktoré podnikajú inváziu na domovskú planétu Helghastov, Helghan. Cieľom dema bolo zničenie obrovského kanóna so schopnosťou absorbovať blesk a jeho energiou zničiť cieľ.

Pravdepodobne sa v zbraňovom arzenáli objavia aj experimentálne kúsky, prim bude ale hrať poctivé železo. Guerrilla Games nekonzultovali chovanie zbraní a ich držanie s poprednými odborníkmi na vojenské vybavenie, ale s ľuďmi tvoriacimi špeciálne efekty pre Hollywood. Ak si to nevšimnete na zbraniach, čiastočne deštrukčné a interaktívnejšie prostredie vám to vynahradí. Lietajúce trosky a kúsky železobetónu sú len začiatkom.

Prvé dojmy z prezentácie na IGN sa rozplývajú nad kvalitou grafiky približujúcej sa target renderu a dynamikou boja. Počas 15-minútového dema ani na jeden moment mela nepoľavila a ani na sekundu nezostal hrdina stáť. Neustále sa kľučkovalo a opätovala paľba. V hre si odbije premiéru populárne samodobíjacie zdravie v bezpečnom úkryte a paľba spoza prekážok.

Prezentovaný demo level mal veľkosť 2 GB a jedna postava má už teraz na sebe toľko polygónov, koľko jeden celý level v Killzone.

Po niekoľko násobnom vzhliadnutí traileru sú očakávania ešte väčšie než predtým a z časti sa vytratila skepsa. Guerrilla Games má s Killzone 2 zarobené na poriadny herný blockbuster s filmovou atmosférou.





Killzone 2 plní očakávania Killzone 2 plní očakávania Killzone 2 plní očakávania
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS3

Vývoj: SCEE / Guerrilla Games
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 25. február 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18428)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk