Kane & Lynch dvaja psychopati na úteku

pridal spacejunker 3.9.2007 o 18:21 pod hry
HRY > NOVINKY >

Nech už ste vedeli o novom projekte IO Interactive čokoľvek, zásadne sa zmení váš pohľad na divokú akciu Kane & Lynch, keď sa vám dostane do rúk. Od iných akcií sa odlišuje predovšetkým surovosťou. Nejde ani tak o brutalitu či vybrúsený slovník oboch psychopatických hrdinov, ale skutočnosť, že všetky prestrelky, všetky boje prebiehajú za bieleho dňa, počas premávky, na ulici plnej ľudí. To, že si autori neberú servítky pred ústa, potvrdzuje úvodná scéna s útokom na voz prevážajúci väzňov, medzi ktorými je aj Kane.

Hneď v úvodných minútach dostáva pažbou do nosa, aby sa spamätal a zapojil do vojny s vlnami policajtov. Vaši spojenci-teroristi zo skupiny The 7 sú zasypávaní guľkami, nad hlavou vám lieta vrtuľník a odvšadiaľ počuť výstrely a majáky. Dostáva sa vám možnosť zapojiť do vysielania CNN a priamo sa zúčastniť na prestrelkách. Druhá scéna berie boj s mužmi zákona ešte brutálnejšie. Tentoraz sa nestrieľa v zadných uličkách medzi veľkými kontajnermi, ale z haly budovy Retomoto sa slimačím krokom presúva na ulicu. Civilisti jačia a lobby začína rezonovať štekotom automatických zbraní.

Kane & Lynch si adaptovala čoraz populárnejší systém krytia a jednoduché rozdávanie príkazov vašim spojencom. Vy však nevystupujete v roli generála, čo znamená, že morálka vašich mužov môže pekne krivkať. Prestrelky sú intenzívne a pokiaľ nezačnete kosiť nepriateľov vy, k checkpointom misií sa ani nedostanete. Kľudne môžete vziať do ruky slzák a hodiť ho naspäť bývalému majiteľovi, čím ochromíte nielen jeho, ale aj celú skupinu skrývajúcu sa za autom. Potom stačí vykuknúť spoza rohu, vypustiť jednu dávku a výbuch auta sa postará o zvyšok.

Záver prezentácie patril diskotéke, na ktorej trsalo približne 700 ľudí. Cieľom bolo stretnúť sa s manažérom, avšak v ceste vám stojí niekoľko vyhadzovačov. Ak vystrelíte, vznikne neskutočný chaos a vzduch nasýtený muzikou začínajú okamžite rezať baterky ochrankárov.

Kým surovosť je jednou z predností, technická stránka je skôr sklamaním. Predvádzaný kód riadne lagoval a úroveň grafiky bola na next-gen titul na zaplakanie. Dúfajme, že išlo o problém dema a do finále sa to zlepší, inak uškodia výborne napísanej story o dvoch psychopatoch na úteku, ktorá je rozvíjaná dialógmi medzi hrdinami, monológmi počas loading screenov, či halucináciami, keď váš život visí na vlásku. Autori hovoria, že pre nich je dôležitá kvalita a intenzita príbehu ako kvantita. Aj z tohto dôvodu sa bude dať príbeh dohrať v čase kratšom ako štandardných 12 hodín.

Hrateľnú dobu natiahne multiplayer, o ňom však nechceli autori povedať ani slovo (okrem kooperatívneho režimu), nakoniec z nich vypadlo, že sa snažia vyvarovať tradičným módom DM a TDM.

Kane & Lynch našli nový domov na oficiálnej stránke a ich vyčínanie si môžete pozrieť v priamom prenose v aktuálnom traileri.





Kane & Lynch dvaja psychopati na úteku Kane & Lynch dvaja psychopati na úteku Kane & Lynch dvaja psychopati na úteku Kane & Lynch dvaja psychopati na úteku Kane & Lynch dvaja psychopati na úteku Kane & Lynch dvaja psychopati na úteku Kane & Lynch dvaja psychopati na úteku Kane & Lynch dvaja psychopati na úteku Kane & Lynch dvaja psychopati na úteku
Kane & Lynch dvaja psychopati na úteku
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Eidos / IO interactive
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 23. november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19597)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk