Secret Files 2 nový materiál, Tunguska pre Wii

pridal spacejunker 30.11.2007 o 11:46 pod hry
HRY > NOVINKY >

Na konferencii vývojárov adventúr hosťovanej serverom Adventure-Europe prezradili Fusionsphere a Animation Arts čo-to o technickom spracovaní Secret Files 2, pokračovaní kvalitnej adventúry Secret Files: Tunguska, ktorá prekvapila snáď každého minulý rok svojím odkazom na starú školu. Secret Files 2 v duchu predchodcu opäť kombinuje vysoko detailné 2D pozadia s polygónovými modelmi postavičiek, ktoré skrášľujú mnohé moderné efekty (per pixel lightning, normal mapping), ako to ukazuje animovaný obrázok.

Engine pracuje s reálnym osvetlením, čo dodá potrebnú hĺbku aj inak na prvý pohľad statickým pozadiam. Grafika hry pobeží v maximálnom rozlíšení 1600 x 1200. Hlavnými hrdinami Secret Files 2 sú opäť Nina a Max. Príbehom sú vtiahnutí do víru udalostí ohrozujúcich svet a i keď sa ich cesty po stroskotanom vzťahu rozišli, znovu sa spoja pri hľadaní tajomstiev ukrytých v starom pergamene, pre ktorý sú ľudia ochotní aj zabíjať.

Nina po vyčerpávajúcom dobrodružstve v Tunguske nabíja baterky počas plavby po mori. Pokojná dovolenka sa zvrtne, keď výletnú loď prevráti hore dnom prívalová vlna. Nešťastie priamo ovplyvní herné prostredie, otočí sa takisto ako loď dolu hlavou. Po hernej stránke sa v pokračovaní toho veľa nezmení, ani nie je potreba. Oveľa lepšiu navigáciu zabezpečí zlepšený kurzor, ktorý nad hotpostom doplní bublina tipmi.

Fusionsphere a Animation Arts dávajú dokopy aj port Secret Files: Tunguska pre Wii. Táto verzia bude mať zmenenú ovládaciu schému, Nunchakom budete priamo ovládať postavu a Wiimotom zase manipulovať s predmetmi a prostredím. Jednou z predností bude aj kooperatívny režim, v ktorom vám druhý hráč pomôže s prieskumom a označovaním dôležitých hotspotov. Secret Files: Tunguska Wii vychádza začiatkom budúceho roka.





Secret Files 2 nový materiál, Tunguska pre Wii Secret Files 2 nový materiál, Tunguska pre Wii Secret Files 2 nový materiál, Tunguska pre Wii Secret Files 2 nový materiál, Tunguska pre Wii Secret Files 2 nový materiál, Tunguska pre Wii Secret Files 2 nový materiál, Tunguska pre Wii Secret Files 2 nový materiál, Tunguska pre Wii Secret Files 2 nový materiál, Tunguska pre Wii Secret Files 2 nový materiál, Tunguska pre Wii
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
Wii

Vývoj: Deep Silver / Fusionsphere Systems
Štýl: Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19920)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk