Hard to be a God demo look

pridal uni 8.1.2008 o 14:13 pod hry
HRY > NOVINKY >

V blízkej budúcnosti sa o priazeň hráčov pokúsi RPG Hard to be a God. Dobrá RPG má dobrý príbeh a ten by v tomto titule rozhodne nemal chýbať, keďže sa jedná o hru na motívy čitateľsky uznávaného diela bratov Strugatských. Demo ukázalo, ako je to s úrovňou samotnej hry a čo nás približne čaká v počítačovom spracovaní klasiky.

V úvode sa ocitnete v skromnom opevnení, kde sa poflakuje niekoľko NPC postáv a váš tútor vás pošle po výstroj a poverí tréningom s mečom. Vzápätí sa zrejme budete vytešovať, pretože sa ocitnete v sedle koňa, s ktorým podniknete útok na figurínu a následne opustíte pevnosť, aby ste splnili sériu úvodných úloh. V dialógoch máte obvykle k dispozícii dve alebo viac možností odpovede, ktoré ovplyvňujú ďalší priebeh rozhovoru. Vašou prvou misou je kontaktovať informátora v neďalekom hostinci, no cestou môžete súhlasiť aj s pomocou ozbíjanému pastierovi kráv.

V otvorenom teréne vás čakajú prví nepriatelia, vlci a banditi a zrejme veľmi skoro dostanete na frak. V sedle je menšia pravdepodobnosť, že podniknete úspešný útok, ale kým neprídete o koňa,  neubúda život vašej postave. To sa stane až vtedy, keď sa nešťastné zviera zvalí na zem a ďalšie šípy a čepele nepriateľa už zraňujú vaše telo. Zachrániť vás môžu odvary. V boji zohráva úlohu stamina. Keď sa minie, chvíľu ste neschopní útoku, až kým sa zas nedoplní. Môžete použiť dva základné útoky, smerovanie útokov však neovplyvníte. Neskôr môžete využiť aj špeciálny ničivý atak.

Samozrejme najväčší vplyv na vašu výdrž a výkonnosť majú atribúty. Pridávaním skúsenostých bodov do troch kategórií zlepšíte útok s rôznymi druhmi zbraní a neskôr vyfasujete aj príslušné skilly. Okrem toho môžete upraviť počet životov a staminy, rýchlosť regenerácie života a efekt strelných zbraní. Zvýšená diplomacia pomôže pri jednaní s NPC a zaručí lepšie ceny u obchodníkov.

Okrem koňa nepoukazuje demo na nič pozoruhodné. Kvalitu príbehu z neho pre krátkosť ukážky nevycítite a ostatné aspekty sú zúfalo priemerné. Grafika tiež nepatrí k najmodernejším, hoci dizajn lokalít nie je zlý. Je jasné, že tento titul sa nezaradí medzi top RPG, ale zrejme si nájde okruh záujemcov, ktorých by mohol osloviť príbeh. Ďalších hráčov si hra chytí, ak to distribútori nepreženú s cenou.





Hard to be a God demo look Hard to be a God demo look Hard to be a God demo look Hard to be a God demo look Hard to be a God demo look Hard to be a God demo look
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Burut CT / Akella
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19566)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk