White Gold, konkurencia pre Just Cause 2?

pridal saver 5.2.2008 o 20:24 pod hry
HRY > NOVINKY >

White gold je síce graficky slabší ako Just Cause 2, ale oproti arkádovej akčnej adventúre bude toto pokračovanie Boiling Pointu viac reálnejšie, náročnejšie a prepracovanejšie do hĺbky. Ak si pamätáte na Boiling, viete, že to bola mixnutá akčná adventúra s RPG-čkou, kde ste na rozľahlom území kontaktovali frakcie, plnili pre ne misie, zlepšovali si s nimi vzťahy a prepracovávali sa až k svomu cieľu.

V novej hre vyzerá, že autori výraznejšie prepracovali grafiku a to hlavne v detailoch. Objekty dostanú deštrukciu, konkrétne budete môcť zničiť stovky budov. Pridané budú aj zbrane, ktorých teraz bude cez 30, a zobrať rôzne zbrane do oboch rúk nebude problém. Vozidiel bude cez 25, kde nájdete civiliné, ale hlavne vojenské vozidlá od rôznych nákladiakov, cez tanky, helikoptéry, až po bojové člny. Nelineárny príbeh vás prevedie celým karibským ostrovom, kde si budete vytvárať kontakty s 8 frakciami, sprevádzať vás bude rozmanité (náhodné) počasie, stretnete stovky postáv, s ktorými sa porozprávate a získate informácie a cestou budete upgradovať svoje RPG parametre, ktoré budú ešte rozsiahlejšie ako minule.

Nám hlavne ostáva dúfať, že engine sa výrazne zrýchli oproti pôvodnému a mapa nebude taká stereotypná s množstvom hluchých miest. V Boiling Pointe si autori svoj herný štýl vytvorili a teraz by ho mali doviesť do dokonalosti. Dátum vydania nie je ešte upresnený, ale autori uvádzajú začiatok roka 2008 pre PC a neskôr by sa mala objaviť aj Xbox360 verzia.





White Gold, konkurencia pre Just Cause 2? White Gold, konkurencia pre Just Cause 2? White Gold, konkurencia pre Just Cause 2? White Gold, konkurencia pre Just Cause 2? White Gold, konkurencia pre Just Cause 2? White Gold, konkurencia pre Just Cause 2? White Gold, konkurencia pre Just Cause 2? White Gold, konkurencia pre Just Cause 2? White Gold, konkurencia pre Just Cause 2?
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






na
PC
Xbox 360

Vývoj: Play Ten Interactive / Deep Shadows
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20344)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk