White Gold pozdravuje z Ruska

pridal saver 3.11.2008 o 8:39 pod hry
HRY > NOVINKY >

White Gold: War in Paradise (Xenus 2), dlho očakávane pokračovanie Boiling Pointu je už v Rusku vonku a začiatkom budúceho roka by sa malo dostať aj ku nám do Európy. Zatiaľ čo v Rusku vychádza len na PC, u nás by sa mal neskôr objaviť aj na Xbox360. Našťastie, na rozdiel od FarCry 2, White Gold je primárne vyvíjané na PC a neukracuje hráčov o hlbšie prepracovanie. My sme už mali možnosť hru vyskúšať a môžeme povedať, že sa je na čo tešiť.  

Zatiaľ čo FarCry 2 ponúkal len povrchnú jednoduchú hrateľnosť, peknú grafiku a pár animácii k tomu, White Gold ešte prehĺbil (light)RPG prvky z Boiling Pointu a ponúka rozsiahly inventár, detekciu zranení časti tela postavy a aj následné hendikepy, nechýbajú rozhovory s rôznymi možnosťami odpovedí, prijímanie aj viacerých misií naraz, zbieranie vecí od mŕtvych nepriateľov, alebo kupovanie si od živých (napríklad aj kondómy sú v ponuke), vzťahy s frakciami ostali, samozrejmosťou sú civilisti a celkovo cítiť, že to tu žije a že sa všetko v tomto svete neodohráva len okolo vás a že všetci nečakajú len na to kedy vás uvidia. Podobne ako v prvej hre sa aj tu občas dostanete do náhodných prestreliek medzi frakciami, do ktorých sa môžete zapojiť, alebo uvidíte rôzne náhodné situácie ako výbuchy, alebo napríklad pád civilistu s autom z útesu.

Tentoraz sa hra na rozdiel od Boilingu neodohráva v stereotypnej džungli, ale na rozsiahlom súostroví v Pacifiku s niekoľkými väčšími ostrovmi a sériou malých ostrovčekov. Premiestňovať sa medzi nimi budete primárne loďami, ale nebudú chýbať ani helikoptéry. Po nich si zajazdíte autami. Grafika sa síce na Crysis nechytá, ale na túto rozsiahlosť je na viac ako slušnej úrovni a čo je hlavné, rýchlosť je stabilná. Výkonovo čakajte približne záťaž ako FarCry 2, len s malými prepadmi pri väčšej dohľadnosti.

Možno White Gold nebude až tak na povrchu vyhladený a vysoko hodnotený FarCry 2, ale má svoju hĺbku, hrateľnosť a možnosti, ktoré určite fanúšikov tohto žánru zaujmú a hlavne autori odstránili najväčšie problémy prvej hry a to zbavili sa copy&paste štýlu mapy, posnažili sa s odstraňovaním bugov a dali si záležať na stabilnejšom framerate. 





White Gold pozdravuje z Ruska White Gold pozdravuje z Ruska White Gold pozdravuje z Ruska White Gold pozdravuje z Ruska White Gold pozdravuje z Ruska White Gold pozdravuje z Ruska White Gold pozdravuje z Ruska White Gold pozdravuje z Ruska White Gold pozdravuje z Ruska
White Gold pozdravuje z Ruska  White Gold pozdravuje z Ruska  White Gold pozdravuje z Ruska
White Gold pozdravuje z Ruska  White Gold pozdravuje z Ruska
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati, crysis






na
PC
Xbox 360

Vývoj: Play Ten Interactive / Deep Shadows
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20343)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk