Larry Niven vstupuje do herného biznisu

pridal saver 5.3.2008 o 15:46 pod hry
HRY > NOVINKY >

Larry Niven, legenda sci-fi literatúry, spisovateľ, ktorý vytvoril Známy vesmír a od ktorého si Bungie požičalo prstenec Halo do svojej hry, sa púšťa do herného biznisu. Zatiaľ to nebude prepracovanie vojny Kzintov ani prstencových svetov, ale úplne nový príbeh nazvaný Free Fall.

Na remaku Free Fall pracuje menej známa firmička Alchemic, ktorá väčšinou len pomáha firmám s projektami a ktorá hovorí o projekte veľmi ambiciózne. My môžeme len dúfať, že titul nedopadne podobne ako herná tvorba podobného autora Orsona Scotta Carda, ktorý napísal Enderovu hru a spolupracoval na debaklovom titule Advent Rising. Hra bola viac ako zaujímavá, len podobne ako tu, ju robilo začínajúce štúdio a chyby bolo vidieť.

Larry Niven pre hru vytvoril úplne nové prostredie. Príbeh sa bude točiť okolo národa baníkov a vesmírčanov, ktorí osídlili Mesiac, Mars a pás asteroidov. Vy sa dostanete do úlohy emigranta zo Zeme, ktorý sa snaží znovu začať svoj život ako baník. No nečakane sa dostáva do stredu revolúcie baníkov a jeho nový život sa náhle mení na boj o prežitie.

Free Fall by mal byť iný ako neúspešný Advent Rising, bude postavený na úplne novej hrateľnosti a nie na štandarde a snahe okopírovať Halo ako to robil Advent. Nulová gravitácia bude základom hry a jediný čas, kedy sa hráč dotkne zeme, bude v prestrihových scénach. Hráč začína ako baník istený na lanách v nulovej gravitácii, používa svoje náradie a vŕta do asteroidov. Úvod hry ponúkne krátke oboznámenie sa s princípmi nulovej gravitácie, kde sa zo znudeného baníka stanete naozajstným zero-g bojovníkom.

Štúdio Alchemic si pre zachytenie reálnosti prizvalo aj vesmírnych inžinierov a umelcov, aby vytvorili všetko reálne, teda vesmírne obleky, zbrane, vybavenie, lode. Sú to rovnakí ludia, ktorí vytvárali koncept vesmírnej lode pre misiu Nasa na Mars. Vytvorili pre nich ako reálne manévrovateľné skafandre, tak zero-g brokovnicu, ktorá môže fungovať ako zbraň a aj ako pohon.

Hra je vyvíjaná pre Xbox360 a PS3, ale stále sa nachádza v úvodných štádiách vývoja, takže približný dátum a ani zábery zatiaľ nemáme.





Larry Niven vstupuje do herného biznisu
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






na
Xbox 360
PS3

Vývoj: Alchemic
Štýl: Akcia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20022)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk