Alpha Protocol, kópia Mass Effectu?

pridal saver 12.3.2008 o 11:32 pod hry
HRY > NOVINKY >

Obsidian Development, firma blízka BioWare, ktorá pracovala aj na KOTOR sérii práve ohlásila svoju novú hru v časopise Game Informer. Hra sa bude volať Alpha Protocol a podľa článku bude mať až príliš veľa podobností so štýlom Mass Effectu.

Hra bude distribuovaná Segou, vyjde na jar 2009 pre PC, PS3 a Xbox360. Bude to akčná RPG, ktorej hlavná postava má skĺbiť v sebe štýl Jamesa Bonda, Jacka Bauera a Jasona Bourneho, teda budete špión, ktorý začína ako nováčik a postupne sa prepracuje na superšpióna.

Hlavná postava sa bude volať Michael Thorton, ktorý sa dostane na zlé miesto v zlý čas. Odvtedy to celé bude na ňom. Musí ohlásiť Alpha Protocol, teda kód, keď sa špión sťahuje do úzadia a pracuje potichu sám. Väčšinou to ale robia starší skúsenejší agenti. Pre vás to bude fuška.

Bojový systém v hre bude podobný ako Mass Effect alebo Uncharted, teda real-time boje s možnosťami rôznych zbraní a hi-tech hračiek. Štýl boja bude z pohľadu tretej osoby, nebude chýbať ani boj na telo. Každý štýl boja bude skillový ala Fallout, spolu budete mať 10 skillov a 10 rankov v každom skille. Skilly nezlepšujú vašu presnosť, ale vylepšujú to, ako sa vaša postava bude správať v situáciách. Hra bude v rôznych misiách zahrňovať všetky štýly od run&gun až po stealth misie. Štýl ovládania a výberu skillov bude podobný Bioshocku.

Ďalšia podobnosť s Mass Effectom bude v dialógoch, ktoré budú mierne mixnuté štýlom Indigo Prophecy (Fahrenheit, pozn. Junker). Teda akonáhle sa dialóg odohrá, už je koniec, už nemusíte skúšať s NPC postavou hovoriť znovu. Autori nazvali štýl Dialog Stance System, v ktorom budete určovať tón rozhovoru a smer konverzácie stlačením náležitého tlačidla.

V hre budete môcť mať niekoľko aktívnych misií v rôznych krajinách a cestovať medzi nimi. Nebude chýbať ani množstvo dievčat, s ktorými budete môcť flirtovať a zviesť ich.





Páči sa mi!

Zaradené pod: mass effect, xbox






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: SEGA / Obsidian Entertainment
Štýl: RPG / Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 28. máj 2010
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19907)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk