HAWX na kráľa konzolového neba nestačí

pridal spacejunker 17.7.2008 o 15:12 pod hry
HRY > NOVINKY >

Z hangára Ubisoft dorazili informácie o tichom odklade leteckej akcie Tom Clancy's HAWX z konca tohto na začiatok budúceho roka. Zasadená do nie tak ďalekej budúcnosti ponúkne moderné konflikty na viacerých bojiskách, mimo iných aj na Strednom východe a na území US v blízkosti kozmodrómu, odkiaľ štartujú raketoplány. Kampaň doplní kooperatívna hra pre štyroch hráčov, samozrejmosťou je multiplayer pre 8 virtuálnych pilotov.

V HAWX platí ekonomika postavená na kumulovaní bodov za zničené ciele, za hranie rôznych módov atď. Body sú platidlom pri kúpe výzbroje, lietadiel, ale aj na aktiváciu EMP impulzu či opravnej drony počas tuhých bojov. Stíhačky sa od seba nemajú odlišovať iba rozdielnymi palubnými zbraňami, ale aj manévrovateľnosťou, ktorú budete potrebovať, ak si náhodou vypnete asistentov.

Totiž pri vypnutých pomocníkoch môžete predvádzať smrteľnú kobru, rútiť sa strmhlav k zemi, ale to všetko z externého pohľadu, ktorý najviac pripomína replay. Vývrtky a pokročilé manévre takto síce vyzerajú efektne, či budú aj efektívne, ukáže až finálna verzia. Kontroverzný systém pomocníkov môžete nechať po celú dobu hry vypnutý a z pohodlia kokpitu posielať dymiace pozdravy na nepriateľov.

HAWX bude ponúkať celkovo 50 stíhačov, 17 prostredí vymodelovaných podľa satelitných dát. Znie to síce fajn, ale pri pohľade na obrázky, je stále jasným kráľom konzolového neba Ace Combat 6. Začiatkom budúceho roka sa rozhodne, kto mu bude kraľovať naďalej, zatiaľ zaostrite na renderovaný trailer.





HAWX na kráľa konzolového neba nestačí HAWX na kráľa konzolového neba nestačí HAWX na kráľa konzolového neba nestačí HAWX na kráľa konzolového neba nestačí HAWX na kráľa konzolového neba nestačí HAWX na kráľa konzolového neba nestačí HAWX na kráľa konzolového neba nestačí HAWX na kráľa konzolového neba nestačí HAWX na kráľa konzolového neba nestačí
HAWX na kráľa konzolového neba nestačí
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Ubisoft Romania / Ubisoft
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20355)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk