GC: Státisíce zbraní v Borderlands

pridal je2ry 27.8.2008 o 9:36 pod hry
HRY > NOVINKY >

Planéta Pandora je rajom pre všetkých zlosynov, vrahov a iných kriminálnikov. Jej poloha na kraji galaxie, mimo liniek pravidelných medziplanetárnych letov ju priam predurčuje na to, aby sa ľudský odpad vesmír zhromažďoval práve na tomto mieste. Ale vždy to tak nebolo. Kolonizácia Pandory začala kvôli nerastným surovinám, lenže potom boli objavené artefakty mimozemskej rasy a na planéte začalo ozajstné peklo. Jedinou záchranou je tajomný bunker s utajenou polohou, ktorý skrýva odpovede na všetky otázky.

Borderlands je pripravovaná scifi FPS strieľačka s veľkým dôrazom kladený, (ako to už v súčasnosti býva) na kooperatívu a multiplayer, pričom dobrou správou je, že hra neobíde okrem platformy Xbox a PS3 ani platformu PC. Pomáhať si môžu naraz až 4 hráči, pričom na Xboxe a PS3 sa uvažuje aj o splitscreene, na PC s pochopiteľných dôvodov len o klasickom online. Nehostinná planéta poskytne všetko, po čom srdcia hráčov bažia – 3 rôzne povolania, zbieranie experience, levelovanie, rôzne skilly, plnenie hlavných a vedľajších questov atď. Ako vidieť, hoci sa Borderlands označuje ako FPS, bude poriadne mixnutá prvkami RPG žánru.   

Dôraz je tiež kladený na dve ďalšie dôležité oblasti, vozidlá a zbrane. Vozidlá budú vítanou pomôckou pri dlhých presunoch po pustatinách (ktoré však celkom pusté nie sú, žijú na nich piráti, obchodníci, rôzna viac či menej nebezpečná zver...), kooperatívny mód priam nabáda k tomu, osadiť takmer každé vozidlo jednou alebo viacerými streleckými pozíciami. Na rozdiel od napr. Halo 3 bude možné si miesta šoféra a strelca vymieňať počas cestovania, nebude teda treba zastaviť a vystaviť sa zbytočnému ohrozeniu v prípade, že vášmu parťákovi náhle odišla muška.

Zbrane sú kapitola sama o sebe. Keďže sa v hre generujú z viacerých komponent, ich celkový počet sa blíži k 500 000 (čítaj "pol miliónu"). A to už je veľmi pekné číslo. Autori nám generovanie zbraní predviedli pomocou malého cheatu, za 2 sekundy pred nás vyhodili asi 30 kusov rôzneho vybavenia, všetky zbrane boli rozdielne, každá so svojim menom a jedinečným lookom. Samozrejme, jedinečný treba chápať v zmysle - táto brokovnica používala miesto rádioaktívneho zásobníka náboje s jedom a podobne. Zbrane by malo byť možné aj manuálne zostavovať a tak si budete môcť zošraubovať vlastný megasmrtiaci nástroj.

Hľadanie MZ-áckeho bunkra na Pandore začne niekedy počas budúceho roka.





GC: Státisíce zbraní v Borderlands GC: Státisíce zbraní v Borderlands GC: Státisíce zbraní v Borderlands
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Take Two / Gearbox Software
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 23. október 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18416)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk