Lich King dnes o polnoci

pridal Brloh 12.11.2008 o 9:37 pod informácia
INFORMÁCIA > NOVINKY >

Azeroth s populáciou viac ako 11 miliónov hráčov sa už nevie dočkať príchodu Wrath of the Lich King a odkladá pracovné, školské a manželské povinnosti bokom. Druhý datadisk k najpopulárnejšej MMORPG sa začne predávať 13. novembra, no vďaka sieti predajní Brloh sa môžete vydať na prvý quest už dnes o polnoci! Brloh pripravil nie jeden, ale rovno dva polnočné predaje a jednu after party pre lenivcov.

Polnočné predaje budú prebiehať v Brlohu v Poluse a v Brlohu Košiciach. V Poluse bude sprístupnený strategicky najbližší bočný vchod (pri budove IBM), ktorý bude k dispozícii až do skončenia akcie (cca o 2.00 ráno). Ak máte zálusk na limitovanú edíciu hry, tak sa treba postaviť do rady oveľa skôr, čakanie vám určite spríjemní komando Red Bull. Ak plánujete raid do košického Brlohu, treba sa teplo obliecť, brány tajomšieho obchodu vo Vitézovom dvore sa otvoria totiž až o polnoci.

Kto nestihne ani jeden polnočný predaj, nech nevešá hlavu, cestou do práce alebo školy, môže získať WoW: Wrath of the Lich King na after party na Heydukovej 4, v Bratislave. Až do oficiálnych otváracích hodín (od 7.00 - 9.00) si bude možné 13. novembra zakúpiť hru so všetkými výhodami z polnočných predajov.

Wrath of the Lich King sa bude predávať v štandardnom balení za 999 SK, v limitovanej edícii za výborných 3 199 SK! a okrem hry získa zákazník kupón na jednorazovú zľavu na akýkoľvek ďalší produkt s motívom World of Warcraft (komiksy, knihy, akčné figúrky, hardvér). Tento kupón bude prikladaný ku každej krabici až do konca roka. Okrem tejto zlavičky sa všetci účastníci polnočných predajov môžu zapojiť do žrebovania o Celoročný prístup do hry! Mená dvoch šťastlivcov budú známe nasledujúci deň, tak majte oči na stopkách.

Update: všetky potrebné informácie o polnočných predajoch nájdete na stránkach Brlohu.





Lich King dnes o polnoci
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19919)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk