Fallout 3: Operation: Anchorage detaily

pridal uni 11.12.2008 o 11:33 pod hry
HRY > NOVINKY >

Ak ste sa nenasýtili tretej časti RPG Fallout, určite vás bude zaujímať obsah prvého z troch sťahovateľných prídavkov, ktoré sa objavia v nasledujúcich mesiacoch. Fallout 3: Operation: Anchorage bude o oslobodzovacom boji na Aljaške, kde sa to len tak hmýri príslušníkmi čínskej červenej armády. Na tomto mieste sa hráč ocitne prostredníctvom podobného simulátora, aký sa objavil v hlavnej dejovej línii pôvodnej hry. Jedná sa vlastne o testovací vládny program,kde sa vytvárajú alternatívne situácie a nastoľuje otázka, čo by sa stalo, keby...

Najprv bude treba brániť pozíciu a opevniť sa v hornatom teréne, potom sa pokračuje útokom na čínsku základňu. Hráč bude využívať svoje štandardné súčasti, ale aj nové prostriedky, ktoré budú dostupné jedine vrámci sťahovateľných súčastí. To znamená interaktívne úderné tímy pod kontrolou hráča, nové brnenie, zbrane a exotické  doplnky. Operation: Anchorage sa primárne zameria na akčnú zložku a zakrádanie. Nebudú ale opomenuté ani úlohy viacerými spôsobmi riešenia a morálnou dilemou.

Prídavok Operation: Anchorage bude po stiahnutí prístupný užívateľom s postavou na ľubovoľnej úrovni a to už prakticky v úvode hry, hneď po vystúpení z krytu. Hráč bude mať záznam o novej úlohe a značku na mape, kam treba ísť. Add-on sa odohráva v minulosti, ešte pred katastrofou, takže tvorcovia pripravili nové animácie  a objekty, aby vyhovovali daným podmienkam. Navyše sa všetko odohráva na zasnežených severských pláňach. Okrem novej výzbroje sa hráči môžu tešiť aj na nové achievementy a objaví sa bližšie nešpecifikovaný perk "Covert Ops". Anchorage  zaberie asi tak 4-5 hodín času, pričom niektoré nové súčasti sa budú dať využiť aj v hlavnej hre.

Zvýšenie maximálnej úrovne hrdinu v Anchorage nečakajte, plánuje v tretej expanzii, Broken Steel, spolu s ďalšími novými perkmi a nepriateľmi. Dogmeat armor sa medzi nimi určite neobjaví. V Broken Steel hráč bude bojovať proti Enkláve a udalosti nadviažu na dej hlavného príbehu.

Fallout 3: Operation: Anchorage bude stáť 800 bodov respektíve 10 dolárov a objaví sa v januári na PC a Xbox360.





Fallout 3: Operation: Anchorage detaily Fallout 3: Operation: Anchorage detaily Fallout 3: Operation: Anchorage detaily Fallout 3: Operation: Anchorage detaily Fallout 3: Operation: Anchorage detaily Fallout 3: Operation: Anchorage detaily
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Bethesda Softworks / Bethesda Softworks
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  október 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19764)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk