Wallace & Gromit technické detaily

pridal spacejunker 22.12.2008 o 20:45 pod hry
HRY > NOVINKY >

Od oficiálneho ohlásenia Wallace & Gromit's Grand Adventures sme o novom epizodickom projekte Telltale Games počuli len útržky. Preview na Eurogamer síce tiež nevrhá nové svetlo na epizodickú adventúru s novým dynamickým duom v hlavnej roli, ale aspoň sme sa dozvedeli čo-to o pozadí vývoja.

Autori nemali ľahké presvedčiť Aardman Animations, aby im povolili spraviť hru podľa ich oceneného animovaného seriálu. Nakoniec sa to podarilo, ale držiteľ licencie má právo upravovať finálny scenár. Keďže Telltale Games je americkou firmou a Wallace & Gromit pochádza z britských ostrovov, dohliada na vývoj, správne narábanie s predlohou, aby si adaptácia zachovala všetky trademarky vrátane suchého humoru, Tristan Davies. Upravil dialógy, vyladil scenár atď.

Aby toho nebolo málo, tak sa o celú vizuálnu stránky stará Carlo Morgantini. Pre potreby hry muselo byť v engine prekopané nasvecovanie a práca so svetlom, aby všetko vyzeralo ako z plastelíny. I keď autorom do vývoja kecá tretia strana, je to pre dobro veci, čo v konečnom dôsledku zužitkuje najviac hráč.

Podľa slov Dava Grossmana veľké množstvo času bolo investované do vykreslenia NPC postáv potrebných pre posúvanie príbehu vpred. Scény boli vymodelované pre nich a nie naopak, že do hotových scén boli vkladané postavy. Predstaviteľ Telltale Games ubezpečil, že hra bude zdieľať charakteristické črty série a to vrátane naháňačiek, romance, pestrofarebného sveta, zloduchov, Gromita-záchrancu, ako aj niekoľko nových technologických vynálezov ako molekulárny skener.

Veľkým tajomstvom naďalej zostáva počet epizód, dátum vydania a na aké ďalšie systémy sa Wallace & Gromit Grand's Adventures dostane. Po predošlých skúsenostiach môžete rátať minimálne s Wii.





Wallace & Gromit technické detaily Wallace & Gromit technické detaily Wallace & Gromit technické detaily Wallace & Gromit technické detaily Wallace & Gromit technické detaily
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (0)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20241)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk