God of War 3 - epické detaily

pridal spacejunker 17.2.2009 o 12:19 pod hry
HRY > NOVINKY >

Otcovia God of War opustili svoje dieťa, ale kreatívny duch zostal stále v tíme, ktorý uzatvorí púť Krata a schladí jeho hnev útokom na Olymp s pomocou Titanov v God of War III. Nová platforma znamená nové výzvy a niekoľkonásobný výkon oproti PS2 sa pretaví do nových gameplay elementov. God of War bol vždy epickou akciou a trojka nebude zaručene sérii robiť hanbu.

Ako ste už mohli vidieť v traileri, niektoré úrovne budú späté s telom Titana, niečo ako v Shadow of the Colossus. Dizajn levelu sa bude meniť na základe toho, čo práve Titan vykonáva, zo stropu sa zrazu stane stena alebo podlaha. Pohybujúce sa bojiská s prekážkami budú isto patriť medzi silné momenty, tak ako aj veľkoplošné bitky s desiatkami nepriateľov.

Nebudú čakať, kým ich zarežete, ale ich chovanie sa razom zmení, keď na scénu vstúpi kapitán. V traileri ho predstavuje kentaur, ktorý na vás útočí obrovskou kopijou. Keď sa vám ho podarí dostatočne zraniť a odohnať brániacich prisluhovačov, objaví sa nad jeho hlavou charakteristický krúžok indikujúc, že ho môžete mimoriadne brutálnym spôsobom doraziť. V prípade kentaura ide o vyvrhnutie jeho vnútorností rozrezaním brušnej dutiny.

Z ďalších mytologických kreatúr budete čeliť chimére s premenlivou podobou (had-lev-cap), ktorá mení aj stratégiu boja, a postavíte sa aj bohovi slnka, Heliovi. Ten v súboji príde o hlavu a tá vám pomôže nájsť skryté zákutia brutálneho sveta. Slúži totiž ako fakľa. Kratos dostal do vienku novú sadu úderov (grabnutým protivníkom môžete útočiť) a zbraní, ako napríklad levie rukavice. Po ich nasadení vie rýchlejšie uhýbať do strán a zasadzovať zdrvujúce údery na krátku vzdialenosť. Výbornou správou je výmena zbraní počas komba, čím sa ich počet drasticky rozšíri.

Ďalšou novinkou v God of War III je osedlanie monštier. V traileri ste videli, že pôjde vyskočiť na kyklopa a jeho mohutnými pažami rozrážať protivníkov na zemi, takisto ako sa previezť na lietajúcich harpyjách. Životnosť osedlaných kreatúr je však krátka, Kratos ich ovláda cez bolesť, ktorú im spôsobuje svojimi čepeľami.

God of War III zatiaľ nemá pevne stanovený dátum vydania, snáď sa ho dozvieme na E3, alebo na niektorej z iných výstav naplánovaných na tento rok. Zatiaľ navštívte novootvorenú oficiálnu stránku.





God of War 3 - epické detaily God of War 3 - epické detaily God of War 3 - epické detaily God of War 3 - epické detaily God of War 3 - epické detaily
Páči sa mi!

Zaradené pod: playstation, ati






PS3

Vývoj: SCEE / SCEA
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 17. marec 2010
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk