Babylon 5 Total Conversion mod pre X3

pridal andrei 2.3.2009 o 8:16 pod hry
HRY > NOVINKY >

Máte radi televíznu sériu Babylon 5 a radi by ste si zahrali niečo z tohto komplexného univerza? Žiaľ, dodnes nevznikla žiadna oficiálna hra pod touto značkou, aj keď nejaké pokusy boli, nič čo by sa prebojovalo až na naše monitory. Našťastie moderská komunita je stále väčšia a väčšia, ale zároveň aj stále šikovnejšia, o čom svedčí ďalší Total Conversion mod pre Babylon 5 postavený na X3 Terran Conflict.
 
Do práce sa pustil nemecký tím moderov, ktorý si stanovili náročný cieľ, kompletne prerobiť X3 Terran Conflict do Babylon 5 podoby. To znamená, že prepracovaný bude všetok vesmír spolu s planétami tak, aby čo najlepšie znázorňovali všetky známe i neznáme miesta zo seriálu. Stretnete v ňom hlavné, ale i vedľajšie rasy, zalietate si na ich lodiach doplnené o improvizačné výtvory od moderov tak, aby doplnili chýbajúce medzery lodí. X3 univerzum totiž využíva širokú paletu typov lodí od ľahkých transportérov, cez ťažké krížniky, až po výrobné stanice a keďže v seriáli nie všetky rasy ukázali z každého niečo, museli si ich moderi dorobiť sami. To, ako sa im to darí, či nedarí, môžete vidieť v ich galérii.
 
Zapracovaná by mala byť dokonca aj ekonomická stránka. Každá rasa bude mať svoj kútik vesmíru na obrovskej mape, bude mať svoje politické aspekty, podľa ktorých sa bude riadiť a samozrejme aj svoje možnosti. Na cestovanie týmto vesmírom budete musieť zakaždým prejsť cez hyperspace, podobne tak ako v seriáli, čo ako mnohý viete, nie je práve najbezpečnejšie. Bezpečnosť však ale v tomto svete nehľadajte. Vojny a konflikty sa budú riešiť podľa presne spracovaných lodí i zbraní tak, aby všetko čo najviac zodpovedalo svojej predlohe. Jediná vec, ktorá nebude kopírovať vzor, bude pohyb lodí, resp. chýbajúca inercia lodí z dôvodu neprístupnosti X3 kódu a žiaľ, na efektné manévre StarFury stíhačiek budeme musieť stále použiť niektorý z iných modov.
 
Cesta je však ešte ďaleká a množstvo zmien nás stále len čaká. Autori napríklad nedávno prešli z X3 Reunion enginu na X3 Terran Conflict engine, takže ešte môžeme dúfať v zmeny aj v tomto smere, ale zároveň prekusnúť veľa práce, kým sa tento nádejný projekt objaví na našich monitoroch. Zatiaľ si na ochutnávku pozrite galériu obrázkov, video s Centaurskými transportérmi, s pozemskými krížnikmi a nakoniec trocha akcie.





Babylon 5 Total Conversion mod pre X3 Babylon 5 Total Conversion mod pre X3 Babylon 5 Total Conversion mod pre X3 Babylon 5 Total Conversion mod pre X3 Babylon 5 Total Conversion mod pre X3 Babylon 5 Total Conversion mod pre X3 Babylon 5 Total Conversion mod pre X3 Babylon 5 Total Conversion mod pre X3 Babylon 5 Total Conversion mod pre X3
Babylon 5 Total Conversion mod pre X3  Babylon 5 Total Conversion mod pre X3  Babylon 5 Total Conversion mod pre X3
Babylon 5 Total Conversion mod pre X3  Babylon 5 Total Conversion mod pre X3  Babylon 5 Total Conversion mod pre X3
Babylon 5 Total Conversion mod pre X3  Babylon 5 Total Conversion mod pre X3  Babylon 5 Total Conversion mod pre X3
Babylon 5 Total Conversion mod pre X3  Babylon 5 Total Conversion mod pre X3  Babylon 5 Total Conversion mod pre X3
Babylon 5 Total Conversion mod pre X3
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: Deep Silver / Egosoft
Štýl: Simulácia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  september 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk