Temná stránka inFamous

pridal spacejunker 25.3.2009 o 13:11 pod hry
HRY > NOVINKY >

InFamous, debutový PS3 titul od Sucker Punch, tvorcov obľúbenej série Sly, si adoptoval novú hernú mechaniku - Karma Systém. V záhadným výbuchom postihnutom a izolovanom meste Empire City budú vaše skutky v koži bývalého poslíčka, teraz superhrdinu Colea, pozorne sledované. Cole nemusí vôbec brániť priateľov ani zachraňovať mesto, môže hrať podľa seba a napríklad také zásoby potravín zhodené z lietadiel si nechať pre seba a na výstrahu popraviť niekoľko vyhladovaných obyvateľov.

Týmto činom si však na svoje konto pripíše červené puntíky a Karma sa posunie na stranu zla. Ak napríklad resuscitujete zranených obyvateľov na chodníku slabými výbojmi elektriny, tak Karma zaeviduje modré, dobré body. Podľa vykonaných skutkov, či už dobrých, alebo zlých, sa mení výzor hrdinu, ak je zlý, tak je celý špinavý, jeho elektrické výboje zmenia farbu na sýto červenú a pokožka stratí pigment. Naopak, ak je dobrý, je obdarený modrou energiou, je čistý a ľudia ho zdravia na ulici či vešajú plagáty s jeho podobizňou.

Nie je to len výzor, ale Karma ovplyvňuje aj okolitý svet, zatiahne sa obloha, obchody sa zavrú, obyvatelia na vás hádžu kamene, ak kopete za zlo. V závislosti od Karma levelu je hrdina vnímaný ako ochranca, šampión, hrdina alebo gangster, odpadlík a inFamous. Počas plnenia misií narazíte na dôležité rozhodnutia, ktoré priklonia vážky na jednu alebo druhú stranu. Podľa IGN je ich v hre 15 - 18. V takýchto momentoch sa čas spomalí a Cole prehodnocuje situáciu.

Zaútočím na jednotky SWAT, ktorá sa snaží zabrániť demonštrantom, aby sa dostali na most, čo je jediná cesta von z mesta, alebo pošlem granát policajtom stratený v dave? Cole si postupne vylepšuje svojich 16 superschopností (gameplay video), ktoré môžete upgradovať nahrabanými skúsenostnými bodmi. Obyčajné granáty tak môžu explodovať vo výbuchu elektriny alebo sa rozpadnúť na menšie a zväčšiť tak rádius výbuchu. Granáty v akcii zachytáva takmer dvojminútové gameplay video.

InFamous bude obsahovať viac ako 100 vedľajších misií, priamo previazaných na vybraný stav Karmy, čo rozhodne zvýši znovuhrateľnosť.

InFamous vychádza v priebehu tohto leta.





Temná stránka inFamous Temná stránka inFamous Temná stránka inFamous Temná stránka inFamous Temná stránka inFamous Temná stránka inFamous Temná stránka inFamous Temná stránka inFamous Temná stránka inFamous
Temná stránka inFamous  Temná stránka inFamous  Temná stránka inFamous
Temná stránka inFamous  Temná stránka inFamous
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS3

Vývoj: SCEE / Sucker Punch
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 29. máj 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (1)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19648)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk