Gran Turismo PSP ohuruje

Gran Turismo PSP je Gran Turismom pre handheld, ale vôbec nepoľavuje v chovaní áut, zážitok z jazdy nie je zjednodušený ani uľahčený, či už hráte na d-pade alebo analogu.

pridal spacejunker 9.6.2009 o 21:10 pod hry
Gran Turismo PSP ohuruje

HRY > NOVINKY >

Gran Turismo bude vždy Gran Turismom. Nech je v akejkoľvek podobe, vždy budete cítiť silu konských síl pod kapotou, pocítite pretáčavosť, nedotáčavosť v zákrutách, u sériovo vyrábaných rodinných autách zase pomalú akceleráciu a dlhokánsku brzdnú dráhu, u špeciálov neuveriteľnú precíznosť a schopnosť reagovať na akékoľvek zmeny. Gran Turismo PSP je Gran Turismom pre handheld, ale vôbec nepoľavuje v chovaní áut, zážitok z jazdy nie je zjednodušený ani uľahčený, či už hráte na d-pade alebo analogu.

Keď po prvýkrát prejdete z asfaltu na šotolinu so štvorkolkou, stratíte okamžite kontrolu nad ovládaným autom. Každé sa chová tak, ako sa chovať má, akoby sa chovalo v konzolovom proťajšku. Je až neuveriteľne, ako sú do posledného detailu prepracované. Polyphony Digital nenechali nič na náhodu, farba odlesky, spojlery, kolesá, všetko dokonale sedí. V E3 deme bolo na desiatky áut všetkých kategórií vrátane rarít ako Citroen 2CV.

  Gran Turismo PSP - E3

Autá sú stredobodom pozornosti, je im venovaná dokonca tak veľká časť, že niekedy pôsobia ako päsť na oko a zatieňujú aj samotné trate ako napríklad Cote de Azur. Na druhej strane trať vedúca cez les (názov si bohužiaľ nepamätám) rozohrala výbornú hru svetla a tieňov. S pohľadom prepnutým pred nárazník bola radosť krájať zákruty a z tmavých miest akcelerovať smerom k slnku.

E3 demo okrem single race, mission challenge (tradičná autoškola), time trial, arcade, ponúkalo aj prehliadku áut v garáži, nefunkčný multiplayer pre 4 hráčov a mód Drift známy z GT5P. V podstate GT PSP je medzi stupňom k plnohodnotnej päťke. Na trati je pomocná čiara spracovaná na modro-červeno (chýba ale údaj o doporučenej rýchlosti, ktorou by ste do zákruty mali vletieť), HUD nesie takisto rovnaké známky a objaví sa tu aj možnosť jemne upravovať vlastnosti áut v Quick Tune.

GT PSP bude ponúkať tri stupne obtiažnosti pred každou jazdou, zarábanie peňazí za medailové pozície a kupovanie/predávanie vozového parku. Už od zhliadnutia traileru na Sony konferencii sa hovorilo o nutnosti sťahovateľného obsahu, Polyphony tieto slová popiera, skôr sa autorom pozdáva prepojiteľnosť s GT5.

Celkovo má byť vo finálnej verzii 800 áut, 45 tratí, medzi ktorými sa objavia zaručene aj tie z GT5. Gran Turismo PSP je vlajkovou loďou PSP Go, vychádza 1. októbra.





Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, ati






PSP

Vývoj: SCEE / Polyphony Digital
Štýl: Racing
Dátum vydania:  október 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19444)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk