Assassin's Creed II v porovnaniach

Digital Foundry sa pozrelo na porovnania ďalšej top hry a to Assassins Creed II na oboch konzolách a výkon hry k tomu porovnalo aj s prvou časťou.

pridal saver 20.11.2009 o 12:43 pod hry
Assassin's Creed II v porovnaniach

HRY > NOVINKY >

Digital Foundry sa pozrelo na porovnania ďalšie top hry a to Assassins Creed II. Ako zvyčajne porovnávajú rôzne parametre hry na Xbox360 a PS3. Rovnako ako v porovnaní na Lens of Truth im vyšla Xbox360 kvalitnejšia, kde táto konzola má lepší framerate, ostrejší obraz, menej tearingu a rýchlejšie loadingy a to aj bez nutnej 1.5GB inštalácie, ktorú má PS3.

Nedá sa však povedať, že by rozdiely boli také veľké ako pri prvej hre, kedy na PS3 framerate klesalo aj k 17 fps a 37% frejmov bolo roztrhaných. Teraz sa autori s PS3 verziou trochu pohrali aj keď sa stále nevyrovnala Xboxovej, kde má hlavne viac (22%) roztrhaných záberov, Xbox360 má oproti tomu len 5%. Rozdiely framerate sú minimálne a na oboch verziách sa poväčšine hra drží na 30 fps, PS3 verzia síce klesá výraznejšie ako Xboxová ale len miestami. Na oboch verziách vidieť občasné neskoršie doskakovanie objektov.

V zásade ak máte jednu platformu tak si veľa nenavyberáte, ak máte obe, tak výber nebude ťažký. Na druhej strane, ak máte PS3 a aj PSP a k tomu aj PSP verziu Assassins Creed: Bloodline môžete si prepojiť obe hry a získať tak rôzne bonusy ako napríklad oblečenia. PSP verzia však v recenziách dostáva len okolo 5-6/10 (plus digitálna verzia momentálne ani nefunguje a po štarte zresetne PSP GO a aj PSP 3000), takže je na dosť veĺké zváženie, či sa do nej pre pár malých bonusov pre PS3 verziu oplatí zainvestovať.

Nakoniec ak hru nepotrebujete hneď a kĺudne si počkáte na najkvalitnejšiu verziu, hra vyjde na PC začiatkom budúceho roka.





Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18424)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk