Ďalšie detaily k Prey 2

Nové číslo GameInformeru je na stánkach a tak sa môžeme pozrieť na nové detaily k len nedávno ohlásenému Prey 2.

pridal saver 20.3.2011 o 9:56 pod hry
Ďalšie detaily k Prey 2

HRY > NOVINKY >

Nové číslo GameInformeru je na stánkoch a tak sa môžeme pozrieť na nové detaily k nedávno ohlásenému Prey 2. Z leaknutých informácií sme pochopili, že hlavný hrdina sa zmení, hra začne v rovnakom období ako prvá hra, len našu postavu mimozemštania hneď zatknú a von sa dostane až na planéte, kde začne robiť nájomného lovca. Teraz tu máme ďalšie detaily.

Prey 2 bola vo vývoji tri roky a vývoj bol niekoľkokrát reštartovaný. Vždy zrejme zmenený a toto je výsledok - úplná zmena titulu oproti jednotke, nemusí to však byť na škodu.

Hlavnou vývojovou platformou je Xbox360 a hra beží na id Tech 4 engine rovnako ako jednotka. Grafika vraj bude pekná a štýlovo bude mixovať Bioshock a Mass Effect, oproti tomu gameplayom sa nechali autori inšpirovať Mirror's Edge, Riddickom a najvýraznejšie Blade Runnerom.

Hlavná postava sa volá Killian Samuels, pôvodne bol šerifom a strážcom väžnov, teraz sa stane nájomným lovcom a budeme s ním prechádzať rozsiahlymi a otvorenými mestami, púšťami a jaskynnými systémami planéty Exodus. Autori porovnávajú rozlohu každej z oblastí s Assassin's Creed II. Budeme môcť ísť, kam chceme, hovoriť s kým chceme a brať misie, ktoré chceme. Budeme zarábať aj peniaze, ktoré použijeme na nákup zbraní a nábojov, ich upgradov, vylepšenia sa budú dať kupovať aj pre našu postavu.

Na presun nebudú chýbať portály, ale budú iné a bude ich menej ako v prvej hre. Skôr môžeme čakať, že budú slúžiť na presun medzi lokalitami planéty.

Gameplay bude kombinovať štýl Mirror's Edge, kde autori zapracovali parkour, ktorý budeme využívať hlavne pri útekoch pred nepriateľmi, ale aj rúčkovanie, lezenie po tenkých doskách, šplhanie po domoch, vďaka čomu sa dostaneme k našim cieľom. Pridaný je aj stealth v duchu Spliner Cellu, kde sa k svojim cieľom budeme môcť plížiť cez tiene v rozsiahlych lokalitách a samozrejme aj akcia s cover štýlom, ktorú autori prirovnali ku Killzone 2.

Príbehom má hra s prvým Prey spoločný len prvý level, kde hráme prakticky rovnakú hru ako s Tommym, ale zmení sa postava. Autori tu však prirovnávajú, že zatiaľ čo príbeh Tommyho bol niečo ako príbeh Luka Skywalkera, Prey 2 bude príbehom Bobba Fetta.

Prey 2 vyjde budúci rok a ohlásené sú už aj DLC, ktoré budú zjavne pridávať misie a lokality do sveta planéty Exodus.





Páči sa mi!

Zaradené pod: mass effect, xbox, ati






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Bethesda / Arkane studios
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 5. máj 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19954)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk