Sony press konferencia

Sony press konferencia prebehla v noci a predstavila viac menej očakávané tituly na PS3 a pridala bližšie pohľady na nový handheld.

pridal saver 7.6.2011 o 1:10 pod hry
Sony press konferencia

HRY > NOVINKY >

Sony press konferencia prebehla v noci a predstavila viac menej očakávané tituly na PS3 a pridala bližšie pohľady na nový handheld. Žiaľ žiadne výraznejšie novinky sa nekonali, ale pozitívna je cena nového handhledu.

Konferencia je v zázname na gamespot.

Sony konferencia nakoniec 10 minút meškala, otvorili ju mierne ospravaveldňovaním sa za výpadok a nasledovalo Uncharted 3., hra bude v 3D a vyjde 1. novembra. Nasledovalo Resistance 3, ktoré vyjde 6. septembra aj so sharpshooter budle s PS move za 150 dolárov.

Akcie preseklo NBA 2K12, nasledoval slabšie vyzerajú move titul Medieval Moves: Dead Man's Quest.  Oživenie prišlo s Infamous 2, ktoré neskôr odstane PS move podporu, rovnako v septembri dostane hlabšiu move podporu na vytváranie levelov Little Big Planet 2.

Odprezentovaný bol Starhawk nasledovník Warhawka a prvý trailer dostal Sly Cooper: Thieves in Time! Zaujímavejšie je ohlásenie Dust 514 od tvorcov Eve Online, ktoré bude PSN exkluzívne a bude mať aj podporu NGP.

Pokračuje prezentácia Bioshock Infinite a vymenovanie bonusový exkluzivít k multiplatformám kde Saints Row dostane špeciálnu zbraň, Star Trek dostane digitálny prológ pre PSN, SSX dostane Mt. Fuji pre PS3, NFS exkluzívne autá a Battlefield 3 už starší Battlefield 1943.

PS VITA je oficiálny názov pre PSP2 / NGP. Ukázali na nej Modnation Racers ktorému budete pomocou touchscreenu môcť vytvárať trate, samozrejme veľmi pekne vyzerať Uncharted: Golden Abyss, Ruin čo vyzerá ako Torchlight, na handheld príde aj  LittleBigPlanet s touchscreen podporou, a napríklad aj Street Fighter X Tekken s postavou Colea z Infamous, nakoniec ukázali Dynasty Warriors a ohlásili cenu handheldu, ktorá bude 250 eur a 300 eur za 3G.  Vita bude previazaná s PS3, veľa titulov má mať crossplatform multiplayer.

Celkovo Sony na konferenciu prinieslo prekvapivo málo noviniek a exkluzivít. Chýbal tomu spád a nové tituly, ale cena PS Vita je skutočne pozitívna.





Sony press konferencia  Sony press konferencia  Sony press konferencia
Sony press konferencia  Sony press konferencia  Sony press konferencia
Sony press konferencia  Sony press konferencia  Sony press konferencia
Sony press konferencia  Sony press konferencia  Sony press konferencia
Páči sa mi!

Zaradené pod: sony, sony, PS Move, ati, battlefield






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk