Hard Reset v old-school štýle

GameSpot sa porozprával s tvorcami FPS akcie Hard Reset.

pridal saver 31.7.2011 o 11:53 pod hry
Hard Reset v old-school štýle

HRY > NOVINKY >

GameSpot sa porozprával s tvorcami FPS akcie Hard Reset. Zistil, prečo boli o hre ticho tak dlho, prečo je len na PC.

Exkluzivita je preto, že pre nové štúdio je vždy najjednoduchšie spraviť hru pre jednu platformu a k tomu chceli použiť svoj vlastný engine. Engine, ktorý bol vytvorený pre FPS hry, výrazné využite fyziky a deštrukcie a samozrejme kvalitnú grafiku. Momentálne je veľa PC hier, ktoré sú len portami z konzol a ako vieme dnešná sila next-gen konzol je na úrovni štyri až päť rokov starých PC. Takže ak chcete kvalitnú grafiku, je lepšie a najjednoduchšie spraviť hru pre PC a rovnako v ére filmových takmer on-rails titulov s čo najviac limitovanou interakciou hráčov chcú vytvoriť hru pre old-school PC hráčov, ktorí vyrástli na Doomoch, Quakeoch, Painkilleroch. Hard Reset ukáže návrat k akciám bez skriptov a prinesie akciu zameranú na rozmanité zabíjanie protivníkov hlavne pomocou zbraní, deštrukcie a fyziky.

Na otázku, prečo hru ohlásili neskoro, hovoria, že síce titul začali robiť v apríli 2009, ale nemyslia si, že hráči majú radi trojročné hypovania titulov, kde sa v kuse objavujú tie isté zábery, neustále teasingy na stránkach, v traileroch a k tomu sa ešte pridajú odloženia o niekoľko mesiacov. Oni chcú predviesť hru keď bude hotová, bez ďalších odložení. Chcú, aby im hráči verili a oni im za to prinesú to najlepšie čo môžu.

Flying Hog nie je veľké korporátne štúdio, je to malá firma v old-school garážovom štýle, bez zložitej firemnej štruktúry a bez časových plánov, teda bez všetkého, o čom sa ich ostatní snažili presvedčiť, že je to nutné na vytvorenie dobrej hry. Majú voľný štýl, každý z tímu môže pridať niečo do projektu.

K samotnémup prostrediu hry povedali, že Blade Runner bol ich hlavnou inšpiráciou, ale nebol jedinou. Inšpirovali sa štýlom, v ktorom hlavná postava nemá zachrániť celý svet, ale snaží sa len prežiť pred dominantnou silou, ako sú korporácie alebo autoritatívne režimy. O to pôjde aj v hre, budete sa ako Major Fletcher snažiť prežiť a zistiť čo sa deje, prečo zrazu nemôže rozoznať priateľa od nepriateľa a k tomu sa pridáva aj mentálna porucha hlavnej postavy, s ktorou sa môžu stať prekvapivé veci.

Z hrateľnosti sa Hard Reset vracia k old-gen štýlu, nebude mať renegeráciu zdravia, bude mať ďalšie parametre ako shield meter, staminu pre šprintovanie, energiu a muníciu pre zbrane a nakoniec aj NANO, čo je miestna mena, ktorej zbieranie vám zaistí kúpu nových zbraní a upgradov.

Hra nebude mať multiplayer, totiž podľa autorov je dnes veľa primárne multiplayerovo orientovaných titulov a nepotrebujú pridávať do singleplayer titulu niečo, čo by si len odškrtli, že zapracovali tak ako väčšina ostatných hier. Radšej sa sústredia na kvalitné zapracovanie singleplayeru, chýbať nebudú rebríčky a porovnanie skóre.

Hard Reset vychádza už na jeseň.





Páči sa mi!






PC

Vývoj: Flying Wild Hog / Flying Wild Hog
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 13. september 2011
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18392)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk