Prvá slovenská interprétka v Rock Band!

Volá sa Snovonne, má 27, hrá metal a vydáva muziku aj cez Rock Band.

pridal spacejunker 16.4.2012 o 17:10 pod informácia
Prvá slovenská interprétka v Rock Band!

INFORMÁCIA > NOVINKY >

Cez Rock Band Network bolo dodnes publikovaných 1743 skladieb vrátane vôbec prvej tuzemskej skladby It's Sno, Baby - Not Sugar od slovenskej speváčky Snovonne.

Hudobný žáner, ktorý sa musel otočiť chrbtom plastovým nástrojom a prijať s otvorenou náručou jej pozvoľnú evolúciu smerom k fitness a tanečným hrám, sa teší stále popularite, i keď už nie tak veľkej, ako keď séria Rock Band pre jej bývalého majiteľa, spoločnosť Viacom, generovala miliardové predaje. Keď nakuknete do in-game obchodu nájdete tam 3657 skladieb a každý deň sem pribúdajú ďalšie.

„Nie je to jediný distribučný kanál a myslím, že je stále atraktívny. Aj keď by mal momentálne slabú chvíľku.“ prezradila nám 27-ročná rodáčka z Nitry vystupujúca pod umeleckým menom Snovonne.

Na Rock Band Network nájdete zatiaľ iba jej jednu skladbu, ale majú sem namierené aj single The Difference a Puppets Lyric z aktuálneho albumu The Nightmare Bride, ktorý má byť takisto vydaný na tomto kanáli.

„Ľudia z Rock Band si skladby obľúbili, a tak mi ponúkli zaradenie „It´s Sno, Baby – Not Sugar“ do videohry.“ Spomína si na prvý kontakt s distribúciou hudby cez hru.


 

Proces prevodu skladby do hry je podľa slov Snovonne skôr o programovaní ako o jej úprave po hudobnej stránke. Skladba musela byť dodaná v stopách: „čiže samostatne bicie, samostatne gitary, atď. Rock Band to potom upraví, poprípade vyreže akékoľvek neslušné slová. Najviac im trvá programovanie, aby sa dala skladba hrať a aby gombíky správne reagovali.“

Zvuk a hranie skladby je jedna vec, vizáž hudobníkov v hre druhá. „Najviac sme sa zabavili na vizuáloch tváre a postavách, ktoré nám zvolili. Z môjho basgitaristu sa napríklad stala sexy brunetka.“ smeje sa Snovonne.

Speváčka síce vydáva svoju tvorbu aj prostredníctvom hry, ale sama už hrám nefandí. Niet času na jej obľúbené mysteriózne a hororové hry. „Naposledy to bol tuším Sherlock Holmes vs. Jack The Ripper. Mafia je tiež nádherná klasika. Ale rada fandím aj pri NHLke.“ súka z rukáva pamätné tituly.

Aktuálny album The Nightmare Bride vyšiel symbolicky na Valentína tohto roka. „Posledný album je koncepčný, ide o vyrovnanie sa so svojimi nočnými morami. Album sa bude páčiť ľuďom, ktorí majú na krku vlastnú hlavu a nesúhlasia len tak s hocičím len preto, že je to v tejto dobe „normálne“ alebo sa to „nosí“.

Snovonne si môžete vypočuť na oficiálnej stránke.





Prvá slovenská interprétka v Rock Band!
Páči sa mi!






Prvá slovenská interprétka v Rock Band!
Xbox 360
PS3
Wii

Vývoj: EA / Harmonix
Štýl: Párty hra
Dátum vydania: 29. október 2010
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19517)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk