Battle Royale - superdržková z dielní Sony

Kratos vs Fat Princess, Sly vs Sweet Tooth. Šialená kombinatorika bola vložená do novej bojovky.

pridal spacejunker 27.4.2012 o 10:43 pod hry
Battle Royale - superdržková z dielní Sony

HRY > NOVINKY >

Toto sa stane, keď vhodíte do šejrku všetky charakteristické postavy z PlayStation univerza a poriadne s nimi zatrasiete. PlayStation All Star: Battle Royale. Bojovka jasne inšpirovaná Super Smash Bros., v ktorej sa štvorica postavičiek mláti a vykopáva z arény, kým nie je odpískaný koniec kola, berie integráciu odkazu sérií z trochu iného konca.

Aréna LittleBigPlanet sa podobne ako v rovnomennej hre najskôr musí vytvoriť a tak začínate na placke, kam postupne pribúdajú plošinky, objekty a nakoniec sa objaví moderátor Buzz a účastníkom dokonca položí kontrolnú kvízovú otázku, na ktorú je lepšie odpovedať!

Na návšteve v podzemí u Háda zase boh podsvetia zasahuje do hernej plochy svojimi údermi a keď vám neznepríjemňuje život, tak na pozadí vedie vojnu s Pataponmi! Arény sú zlepené ako Frankensteinovo monštrum, ale vo svojej hĺbke skladajú poklonu legendárnym úrovniam ako loď, kde bol skolený najlepší boss v histórii – Hydra z God of War, a neboja sa používať ani charakteristické prvky z hier ako merač rytmu Fever z Patapon.

No a potom sú tu postavy. Battle Royale debutovala na GTTV, kde bola predstavená zatiaľ šestica postáv. Do arén proti sebe nastúpia Kratos, Sly, Fat Princess, Sweet Tooth, Radec a Parappa the Rapper.

Každá z postáv bude mať špeciálny útok v troch úrovniach, Kratos bude môcť napríklad zosielať tornádo alebo obliecť na seba mocnú zbroj s Diovým mečom. Tučná princezná zase osedlá kura, Sly sa stane neviditeľný, Radec vzdáva hold Killzone útokom z jetpacku s pohľadom z vlastných očí! V arénach sa naraz stretnú štyri postavy, čo je aj počet podporovaných hráčov online aj offline, pričom dvoch chýbajúcich kamarátov môžete nahradiť hráčmi z celého sveta.



Na Battle Royale pracuje SuperBot Entertainemt, štúdio, ktoré vzniklo kvôli tejto hre a hra kvôli tomuto tímu. Autori zachádzajú do extrémov a kontrastov, stačí sa pozrieť na obrázky alebo trailer a uvidíte, že táto držková nebude gulášom, ale skutočne funguje. Obrovským prekvapením má byť finálny boss. Podľa slov prezidenta SuperBot budú fanúšikovia prekvapení, kto to bude. Crash Bandicoot?

Finálny počet bojovníkov nie je známy, no objavia sa medzi nimi aj postavy z 3rd party hier. Našim skromným tipom sú Ezio a Snake. A keď sa neobjavia hneď, očakávajte záplavu rozširujúcich balíčkov s kostýmami, arénami a postavami, pretože tak to už raz vo svete bojoviek chodí.

PlayStation All Star: Battle Royale vychádza koncom tohto roka.





Battle Royale - superdržková z dielní Sony  Battle Royale - superdržková z dielní Sony  Battle Royale - superdržková z dielní Sony
Battle Royale - superdržková z dielní Sony
Páči sa mi!






PS3

Vývoj: SCEE / SuperBot Entertainment
Štýl: Bojovka
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 24. október 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19602)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk