Týždenník 027 - GTA V, Battlefield 4 a nová PS3

Najhoršia hra pre Kinect, roztrhnuté vrece s filmami ako Assassins Creed a Deus Ex a jedna Lara Croft.

pridal spacejunker 15.7.2012 o 13:58 pod informácia
Týždenník 027 - GTA V, Battlefield 4 a nová PS3

INFORMÁCIA > NOVINKY >

Jeden by povedal, že je uhorková sezóna. Je pravda, že je obdobie letných dovoleniek a hromadného sťahovania z mesta na vidiek, ale v hernom biznise jedna akcia strieda druhú. A i keď je toho pomenej, veľké správy majú šancu zahrmieť s ešte väčším rachotom. A tak je tomu aj pri filmových adaptáciách veľkých herných sérií. 

Nepamätám si týždeň, kde by boli ohlásené až tri veľké filmy. Najskôr sa ozval Ubisoft, že vyprodukuje bez pomoci Hollywoodu spoločne s hercom Michaelom Fassbenderom, ktorého obsadí aj do hlavnej role, film Assassins Creed. Potom vybehol Microsoft, že z Forward Unto Dawn bude päť dielny prequel vyrobený s použitím čo najmenšieho počtu počítačových efektov. A nakoniec sme sa dozvedeli, že sa chystá aj filmové spracovanie Deus Ex, našťastie má vo výrobe prsty aj autorský tím Eidos Montreal. Kto bude hrať agenta rozpletajúceho sieť korporačných konšpirácií sa nevie. 

Do filmového sveta patrí aj herečka Camilla Luddington, ktorej meno si je dobré zapamätať. Je totiž novou tvárou Lary Croft v prichádzajúcom reboote Tomb Raider. Môžete ju teraz vidieť v jej prirodzenom prostredí, pri práci priamo v štúdiách Crystal Dynamics. 

Hneď z kraja týždňa zaujala správa o novej konzole Ouya. Má sa predávať pod 100 dolárov, má ponúkať výhradne hry zadarmo (v podobe dema a trial verzií) a má byť pochopiteľne ľahko modovateľná. Sen pre vývojárov, nočná mora pre výrobcov, pretože okolo nej sa vynára kopec otáznikov. Čína pre zmenu všetko kopíruje, čo vidí a najnovšie vyrobila handheld v tvare ovládača WiiU.

Začína sa čoraz viac špekulovať o novej verzii PlayStation 3. Objavili sa prvé koncepty a potom aj fotografie. Nie sme z nich múdrejší, ale všetko poukazuje na to, že Sony predsa na GamesCome predvedie menšiu, lacnejšiu a energeticky menej náročnú konzolu. A možno zníži aj cenu. 

Na mobilných zariadeniach ožívajú staré klasiky, Pitfall sa vráti po 30 rokoch a svoje si už pamätajú aj agenti Spy vs Spy, do Metal Gear Solid 4 sa po štyroch rokoch dostanú trofeje, a na Origine sa objavila reklama na prichádzajúcu betu Battlefield 4. DLC pre Mass Effect 3 bude mať platinovú obtiažnosť a bude zadarmo.

V San Diegu vrcholí ComicCon, čo znamená nové prezentácie a ohlásenia. Tou najväčšou bola predvádzačka Fortnite, prvej hry poháňanej Unreal 4 enginom. Je od Epicu a pôjde o PC exkluzívny titul kombinujúci budovanie základne a odrážanie vĺn monštier.

Do Assassins Creed 3 pribudne rýchly co-op mód Wolf Pack, v ktorom budete loviť ciele v časovom limite a pre zmenu Gears of War Judgment bude obsahovať nový tímový mód OverRun. Prequel vyvíjaný v Poľsku pod dohľadom Epicu vyjde 19. marca. 

V podarnom 17-minútovom videu môžete obdivovať prácu Hitmana a z Rockstaru nám poslali dve pohľadnice z GTA V. Vidieť na nich skutočne do ďiaľky, ale dátum vydania tam neuvidíte. 

Uplynulých sedem dní ste sa mohli začítať do recenzie na najhoršiu Kinect hru, akú sme kedy hrali - Steel Batallion. Popreháňali sme aj komiksových superhrdinov v LEGO Batman 2: DC Super Heroes, naháňali duchov s 3DS v Spirit Camera, ale dohrali aj datadisk Faith in Destiny k SpellForce 2!

Aby sme nezabudli, ešte stále sa môžete zapojiť do súťaží o encyklopédiu Assassins Creed a kľúče do poslednej bety Guild Wars 2!

Ak vám niečo uniklo počas E3 alebo z mesiaca jún, všetko nájdete v našom aktuálnom čísle Sector Magazínu s Larou Croft na obálke a s booth babes vo vnútri.  

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20157)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk